Bebis i husvagn, spjälsäng eller hur sovplatser? / av anderssonss

 • 4 svar
Bebis i husvagn, spjälsäng eller hur sovplatser?
2021-05-02 kl 06:41

Hej! Vi har en adria altea 542 pk med våningssängar fram och dubbelsäng bak. Vår 3åring sover i överslafen men börjar fundera på vad vi ska göra av vår kommande bebis. Hur har ni löst det? Att ha bebisen emellan oss i sängen är inget alternativ. Känns trångt att få in en resesäng och riskfyllt att ha en bebis i nederslafen då den är lätt att ramla ur och stor för en bebis.

Tips?

2021-05-02 kl 09:44

Vi köpte några plastlock (dom största) från Ikea som vi klämde ner mellan sängstomme och madrass på nedersta plats i våningssängen. Funkade alldeles utmärkt. Har ni ytterligare håligheter så köpte vi ikeafiltar och tryckte ner där efter att ha snurrat dom till "korvar"

2021-05-02 kl 20:24

Tack för tips! När vi börja åka med vår nuvarande 3 åring så var hon 1 år & då hade vi kompostgaller & hon låg längre upp. Kändes lite makabert med galler, så försöker hitta någon mer vänlig lösning. Haha! .

2021-05-03 kl 06:19

Min yngsta dotter nu 4år har alltid varit orolig på natten, så jag har spenderat många nätter i undra bädden på våningssängen när hon har legat med mamma i stora sängen. I nuvarande vagnen så är alla sängar bak. Lägsta barnsängen har samma höjd som dubbelsängen så jag har gjort en skiva och lagt imellan. Skar sedan till en gammal madrass och fyllde upp med. Har funkat kanon.

I förra vagnen satte jag ett tygnät mellan sängarna, liknande en resesäng. Rullade filtar till korvar. Och fixade mysljus till natten.

De två sista vagnarna har haft blått ljus i nattlamporna. Det är inte bra för sömnen så jag har bytt till röda lysdioder som ger behagligt nattljus.

 • 4 svar

Nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna från Husvagn & Camping direkt i din inkorg!


Forum

Detta innehåll är skapat av Husvagn & Campings medlemmar.

Bildalbum

Senaste kommenterade användarbilderna

Första intryck

Senaste

Läs mer

 • Senaste
 • Mest läst
 • Mest kommenterat

Facebook

Följ Husvagn & Camping på Facebook

Tidningen för dig som har husvagn eller husbil

Prenumerera på Husvagn & Camping


Beställ din prenumeration online och få tillgång till allt material inklusive vår databas på över 500 tester.
I din prenumeration ingår även digital e-tidning här på sajten eller på din iPad och Android-platta.

6 nr för endast 349kr - klicka här

Campingkatalogen

1711 camping- och ställplatser, vilken är din favorit?

Här hittar du 638 fristående campingplatser och 770 ställplatser över hela Sverige. Här krävs inget campingkort för att övernatta. Du hittar även 303 campingplatser anslutna till SCR, Sveriges Camping- och Stugföretagares Riksorganisation.

Saknar vi din favoritcampingplats?
Tipsa oss!

Köp Campingkatalogen!
Få Campingkatalogen bekvämt hemskickad, köp här.

Jämtland
 • Husvagn & Camping 2023-03

 • Husvagn & Camping 2023-02

 • Husvagn & Camping 2023-01

 • Husvagn & Camping 2022-12

 • Husvagn & Camping 2022-11

 • Husvagn & Camping 2022-10

 • Husvagn & Camping 2022-09

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206