Birsta – ny aktör på husbilsmarknaden

Publicerad: 2012-04-09   Uppdaterad: 2012-04-11

Med en 1 200 kvadratmeter stor butik och verkstad i Sundsvall öppnar Birsta Husbil AB upp dörrarna fredagen den 13 april. Birsta Husbilar AB kommer att saluföra de tyska husbilsmärkena Carado och Eriba som tillhör låg- respektive mellanprisgruppen på husbilsmarknaden.  – Efterfrågan på husbilar har ökat markant under senare år och 2011 var ett rekordår...

Med en 1 200 kvadratmeter stor butik och verkstad i Sundsvall öppnar Birsta Husbil AB upp dörrarna fredagen den 13 april.

Birsta Husbilar AB kommer att saluföra de tyska husbilsmärkena Carado och Eriba som tillhör låg- respektive mellanprisgruppen på husbilsmarknaden.

 – Efterfrågan på husbilar har ökat markant under senare år och 2011 var ett rekordår för branschen. Svenskarna satsar mycket pengar på semestern och vi ser en fortsatt god efterfrågan framöver. Därför törs vi göra den här satsningen. När det gäller husvagnar kan vi inledningsvis endast erbjuda begagnade husvagnar, men efterfrågan på husvagnar är också fortsatt stor så vi satsar på att få en agentur, berättar Magnus Jonsson, en av ägarna till Birsta Husbil AB, i ett pressmeddelande.

Rulla till toppen