Campingkatalogen 2017

I butik 13 april 2017

Sveriges största campingkatalog!
546 fristående campingplatser, 463 ställplatser och 283 rastplatser.

Samtliga campingplatser är fristående och ingår inte i någon organisiation som kräver att campingens gäster har campingkort eller någon form av medlemskap för att få övernatta.

Campingkatalogen ges ut en gång om året och ingår som en del av tidningen Husvagn & Camping. Se även katalogens webbplats på www.campingkatalogen.se.

Visa som tumnaglar Visa som lista

 • Husvagn & Camping 2016-12

  Våga vintercampa! Vi ger dig 10 goda skäl att använda ditt campingfordon året runt. Och så besöker vi några mysiga julmarknader och kollar in två nya husvagnar från LMC och Tabbert och en husbil från Dethleffs.

 • Husvagn & Camping 2016-11

  I detta nummer testar vi två husvagnar - en Knaus och en Weinsberg. Den ena är dyrare och lyxigare och den andra är mer av en budgetvagn. Vilken vinner? Dessutom har vi ett stort reportage från folkfesten på Elmia, och så tipsar vi om vad du ska tänka på innan du ställer undan ditt fordon för vintern.

 • Husvagn & Camping 2016-10

  Vi kikar närmare på plåtisen Hymercar Grand Canyon och husvagnen Adria Alpina 763 UK - en trerummare med utsikt! Dessutom presenterar vi spännande nyheter från Caravan Salon i Düsseldorf, reser i Martin Luthers fotspår och träffar Josefin och Martin som gjorde om den gamla Kabevagnen till ett modernt hem.

 • Husvagn & Camping 2016-09

  I detta maffiga nummer om 108 sidor kikar vi på modellnyheter från Stora Nolia, campar inomhus i Berlin, besöker Mariestad och Sundbord. Plus en massa till!

 • Husvagn & Camping 2016-08

  Är det en bil eller en husbil? Svaret är: Det är en campingbuss. Vi tittar närmare på VW California Ocean, Westfalia Club Joker och MB Freelife och undersöker köregenskaper och boendekomfort. Vidare besöker vi semesterparadiset Öland, presenterar modellnyheter från Tyskland och ger råd och tips inför elcykelköpet. Med mera, med mera...

 • Husvagn & Camping 2016-07

  Stort Sverigenummer med reseinspiration från bland annat Mariestad, Varberg, Växjö, Kivik och Kristianopel samt ett gäng udda fik värda en omväg. Vi tipsar också om vad du ska tänka på när du köper takbox, hur du bäst rengör textilier samt kollar in husvagnar från Knaus och Hobby samt en husbil från Bürstner.

 • Husvagn & Camping 2016-06

  I nummer 6 kan du läsa om husbilarna LMC Cruiser Sportline och Laika Ecovip. Vi kollar även in husvagnen Caraone från Weinsberg. Vi åker husbil runt Tjörn, äter räksmörgås i Smögen, besöker magiska Dalhalla och reser längs slingrande väger på Irland. Sen reder vi ut begreppen när det gäller garantier vid en konkurs. Och mycket mer...

 • Husvagn & Camping 2016-05

  Nu är det dags att planera inför sommaren, och ni som har tänkt att åka ut i Europa har mycket att läsa i det här numret: Färjeguide, tips på tyska ställplatser, havscamping i Danmark, shoppingtips i Holland och campingparadiset Luxemburg. Dessutom ett dubbeltest av två husvagnar - Polar och Dethleffs och mycket mer.

Prenumerera på Husvagn & Camping

Husvagn & Camping lär dig allt om hobbyn, testar dragbilar, husvagnar och husbilar. Ger dig tips om hur du gör i ordning din husbil eller husbil inför sommaren. Beskriver resmål och ger tips om campingplatser samt mycket mer.

Som prenumerant riskerar du inte att missa något nummer och du är skyddad mot eventuella prishöjningar. Och det är framförallt alltid betydligt billigare att prenumerera än att köpa lösnummer.

Beställ prenumeration och betala direkt online

Nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna från Husvagn & Camping direkt i din inkorg!


Första intryck

Senaste

Läs mer

 • Senaste
 • Mest läst
 • Mest kommenterat

Facebook

Följ Husvagn & Camping på Facebook

Tidningen för dig som har husvagn eller husbil

Prenumerera på Husvagn & Camping


Beställ din prenumeration online och få tillgång till allt material inklusive vår databas på över 500 tester.
I din prenumeration ingår även digital e-tidning här på sajten eller på din iPad och Android-platta.

6 nr för endast 349kr - klicka här

Campingkatalogen

1490 camping- och ställplatser, vilken är din favorit?

Här hittar du 547 fristående campingplatser och 537 ställplatser över hela Sverige. Här krävs inget campingkort för att övernatta. Du hittar även 406 campingplatser anslutna till SCR, Sveriges Camping- och Stugföretagares Riksorganisation.

Saknar vi din favoritcampingplats?
Tipsa oss!

Köp Campingkatalogen!
Få Campingkatalogen bekvämt hemskickad, köp här.

Jämtland
 • Husvagn & Camping 2018-08

 • Husvagn & Camping 2018-07

 • Husvagn & Camping 2018-06

 • Husvagn & Camping 2018-05

 • Husvagn & Camping 2018-04

 • Husvagn & Camping 2018-03

 • Husvagn & Camping 2018-02

Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842