Campingar satsar på Karibiskt tema

Publicerad: 2011-06-30   Uppdaterad: 2011-07-01
Med västindiskt flip-flopliv, kryddig barbecue och färggranna paraplydrinkar hoppas First Camp kunna locka fler gäster till några av sina campingplatser i sommar. Restaurangkonceptet som First Camp infört i sommar heter Pélican och kommer att finnas på Malmö Camping, First Camp Tylösand samt gruppens systeranlägningar Ekerums Camping och Eriksö Camping. Entreprenörerna bakom konceptet har lång erfarenhet...


Med västindiskt flip-flopliv, kryddig barbecue och
färggranna paraplydrinkar hoppas First Camp kunna locka fler gäster till några
av sina campingplatser i sommar.

Restaurangkonceptet som
First Camp infört i sommar heter Pélican och kommer att finnas på Malmö
Camping, First Camp Tylösand samt gruppens systeranlägningar Ekerums Camping
och Eriksö Camping.

Entreprenörerna bakom konceptet har lång erfarenhet av restaurangverksamhet
och utlovar, förutom karibiska grillrätter, även skön calypsomusik blandat med
franska dragspel och en avslappnad semesteratmosfär.
– Alla undersökningar pekar på samma sak – campinggäster blir alltmer kräsna i
sin syn på restauranger och måltider under sin ledighet, säger Jens Fylkner, vd
för First Camp, i ett pressmeddelande.

Rulla till toppen