Tävling: Vinn lyxiga VIP-biljetter till vår kryssning!

Publicerad: 2019-10-08   Uppdaterad: 2019-10-11

Här är din chans att få hänga med på vår exklusiva kryssningsresa.

Nu har du chansen att vinna en VIP-biljett till Husvagn & Camping till sjöss!

Svara rätt på de tio frågorna nedan och var med i utlottningen av en VIP-biljett för två personer till årets mest unika campingträff.

Detta blir en oförglömlig resa där du får uppleva något utöver det vanliga. Under ett dygn till sjöss tar vi ett helhetsgrepp om camping och campingliv. Ombord på båten kommer vi ha husbil- och husvagnsutställning på bildäck.

Låt er inspireras av kunniga och erfarna föreläsare. Svinga runt på dansgolvet till några av Sveriges mest omtyckta artister. Shoppa loss på campingmarknaden bland mängder av nya, spännande campingprodukter. Njut av mat och dryck. Och sist men inte minst träffa likasinnade. Det blir ett fullspäckat program!

Men framför allt – skriv in er i historieböckerna en gång för alltid. Aldrig tidigare har så många personer campat tillsammans ute till havs.

Senast den 31 oktober behöver vi ditt svar!

Mer om vinsten

Vad: A-hytt för två personer inklusive middag och frukost.
När: 10–11 november
Var: Viking Line Cinderella
Värde: 3.000 kronor

Läs mer om kryssningen här.

De uppgifter du lämnar om dig själv i samband med insändande bidrag kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen. I samband med publicering av vinnare av tävlingen kommer personuppgifter som namn, efternamn och ort att publiceras på internet. Genom att godkänna dessa Allmänna tävlingsvillkor samtycker du till personuppgiftsbehandling enligt ovan. Observera att för tävlingsdeltagare under 18 år krävs vårdnadshavares samtycke till personuppgiftsbehandling. Ansvarig för tävlingen är: Egmont Publishing AB, 205 07 Malmö. Vinnaren kommer att bli informerad personligen via telefon, brev eller e-post. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. (Värde på vinst ca 3.000 kronor.)

Rulla till toppen