Husvagn & Camping på turné 10-11 nov 2022

Under ett dygn träffas hundratals husbil & husvagns-intresserade på en och samma plats. Här kan du köpa ny husbil, köpa tillbehör till din husvagn, lyssna på intressanta föreläsningar och bestämma var nästa års semester ska gå.

Utöver detta så erbjuder vi såklart allt som en ordinarie 24-timmarskryssning har att erbjuda. Dans, uppträdanden, god mat & dryck, Taxfree-shopping samt Östersjöns vackraste utsikt!


För att boka din biljett, besök Viking Lines hemsida genom att trycka HÄR!


Vikingarna

Nordens genom tiderna största dansband med över 14 miljoner sålda skivor. Nu gör bandet en exklusiv spelning

Nordens genom tiderna största dansband med över 14 miljoner sålda skivor! En makalös karriär med sångaren Christer Sjögren i spetsen. Nu gör bandet en enda exklusiv spelning ombord på Viking Cinderella och det är i samband med kryssningen Husvagn & Camping!

Upplev hitsen, stämningen och ta chansen till en sista svängom med det legendariska bandet innan de lägger instrumenten på hyllan 2023. Ett stycke svensk kramgo musikhistoria!

Martinez

Ett av landets mest arbetande dansband med över 170 spelningar per år. Populära hos publiken ända sedan mitten av 80-talet. Vann en Grammis förra året i kategorin Årets Dansband. 

Thomas Deutgen, konferencier

Landets ledande dansbandsexpert som har koll på varenda loge och krog från Ystad till Haparanda. Programledare med 25 år på SR, samt mängder av tv-program och evenenemangsproduktion i bagaget.

Partners & sponsorer

Rulla till toppen