Ett litet krypin

Publicerad: 2013-08-16   Uppdaterad: 2013-08-16

Vad sägs om ett campingfordon i samma anda som den charmiga gamla ”hundkojan”? Tre modeller av likvärdig storlek och stil har Mini satt samman på fabrikslinan. Mini Cowley är en kompakt husvagn för två personer utrustade med ett bakstycke där tvålågig gasspis, kylskåp och diskbänk finns. Den minimala husvagnen är även utrustad med solpanel och...

Vad sägs om ett campingfordon i samma anda som den charmiga gamla ”hundkojan”? Tre modeller av likvärdig storlek och stil har Mini satt samman på fabrikslinan.

Mini Cowley är en kompakt husvagn för två personer utrustade med ett bakstycke där tvålågig gasspis, kylskåp och diskbänk finns. Den minimala husvagnen är även utrustad med solpanel och 230-uttag. Vikten är strax under 300 kilo och bredden på den droppformade husvagnen är 190 centimeter.

För dem som inte önskar husvagn finns modellen Mini Countryman ALL4 Camp som riktar sig till äventyrliga med taktält i afrikansk safarianda samt Mini Clubvan Camper som är en husbil i miniatyrförpackning. Bakom de fasta sidofönstren finns en rymlig sovplats för en person plus ett litet utdragbart pentry innehållande gasolspis och kylskåp. Även handdusch finns.

Rulla till toppen