Profila T 720 EB – ny Eura Mobile

Publicerad: 2013-02-05   Uppdaterad: 2013-02-06

Bilen är 7,39 meter lång och totalvikten 3,5 ton. Den nya modellen visades nyligen på CMT-mässan i Stuttgart. Den finns i två olika planlösningar, EB och EBF. Profila T 720 är, trots namnet, 7,39 meter lång och totalvikten 3,5 ton. Den nya modellen premiärvisades på CMT-mässan i Stuttgart. Bak finns ett sovrum som med hjälp...

Bilen är 7,39 meter lång och totalvikten 3,5 ton. Den nya modellen visades nyligen på CMT-mässan i Stuttgart.

Den finns i två olika planlösningar, EB och EBF. Profila T 720 är, trots namnet, 7,39 meter lång och totalvikten 3,5 ton. Den nya modellen premiärvisades på CMT-mässan i Stuttgart.

Bak finns ett sovrum som med hjälp av en skiljevägg även kan användas som påklädningsrum. Därför har också klädskåpet monterats bak. Under enkelsängarna finns ett stort garage. Tvättrummet har fått separat duschkabin.

I Profila T 720 finns ett vinkelkök med 175 liter kylskåp och i den främre delen en L-sittgrupp med sidobänk. Upp till fem personer ryms. Bilen kan mot tillägg utrustas med taksäng över sittgruppen.

Eura Mobils nordiska agent Per Nilsson, tror inte att just EB-modellen med höga sängar och stort garage kommer att bli seriens storsäljare, i stället tror han att motsvarande bil men med låga enkelbäddar, 720 EBF, bättre passar den nordiska marknaden.

– Den bilen kommer eventuellt att ställas ut på Kistamässan utanför Stockholm mellan den 14 och 17 januari. Vi hoppas att vi hinner få hit just den modellen, säger Per Nilsson till Husvagn & Camping.

Rulla till toppen