Ford utsedd till bästa bas för husbilar

Publicerad: 2009-01-26   Uppdaterad: 2010-06-17

Ford Transit är det bästa basfordonet för husbilspåbyggnad. Det anser Storbritanniens största husvagns- och husbilstidning, Motorcaravan Motorhome Monthly, som har givit Ford Transit samma omdöme för andra året i rad.

Tidningen berömmer motorns höga vridmoment som ger kraft att dra tung last och versionen med dubbelmonterade bakhjul, fyra hjul på samma bakaxel, för dess stabilitet på vägen.

Konsumenternas förtroende för Fords återförsäljarnätverk och serviceverkstäder liksom garantiåtagandena är fortfarande väldigt stort, i varje fall i Storbritannien. 

Fords förarmiljö är den mest personbilslika bland de fordon som används för att bygga husbilar och det är också något som ligger till grund för utmärkelsen där Motorcaravan Motorhome Monthly tar upp ljudanläggningens knappar liksom reglagen för farthållaren på ratten som ett föredöme.

– Det är skönt att höra att Transit är ryggraden i Storbritannien, säger Steve Kimber som är vd för Ford commercial vehicles of Britain, samtidigt som han är nöjd med tidningens konsumentomdöme när det gäller både produkten och personalen som jobbar med Ford.
TT Spektra

Av: Ingela Svenson

Rulla till toppen