Ny återförsäljare för Pilote/Bavaria husbilar

Publicerad: 2012-11-26   Uppdaterad: 2012-11-27

MaskinCentrum i Bockara utanför Oskarhamn, är ny återförsäljare för husbilar från Pilotegruppen. MaskinCentrum har lång erfarenhet av import och försäljning. Bolaget startade redan 1980. Idag säljer man begagnade husbilar, nya personbilar från Citroen, Isuzu och fyrhjulingar. En verkstad utrustad med två lyftar för 4 ton och diagnosinstrument för elektronik finns att tillgå. MaskinCentrum planerar att...

MaskinCentrum i Bockara utanför Oskarhamn, är ny återförsäljare för husbilar från Pilotegruppen.

MaskinCentrum har lång erfarenhet av import och försäljning. Bolaget startade redan 1980. Idag säljer man begagnade husbilar, nya personbilar från Citroen, Isuzu och fyrhjulingar. En verkstad utrustad med två lyftar för 4 ton och diagnosinstrument för elektronik finns att tillgå. MaskinCentrum planerar att anlägga ställplatser på kortsidan av huset, i den direkta omgivningen finns det härlig natur att ströva i.

– Vi valde Pilote efter en grundlig genomgång av markanden. Med bland annat fabriksbesök, och besök på mässor i Sverige och Frankrike, blev vårt val självklart, säger Ingemar Petersson, ägare av MaskinCentrum.

Rulla till toppen