Cabby fortfarande under rekonstruktion

Publicerad: 2014-10-20   Uppdaterad: 2023-04-18

I mitten av september meddelade husvagnstillverkaren Cabby att ett nybildat investmentbolag tecknat ett intentionsavtal om att förvärva Cabby Caravan AB i Kristinehamn. Affärsuppgörelsen är ännu inte avslutad men produktionsarbetet är däremot igång. – Vi ligger fortfarande under rekonstruktion och under hela processen är det banken som avgör vilka intressenter som de förhandlar vidare med. Vi...

I mitten av september meddelade husvagnstillverkaren Cabby att ett nybildat investmentbolag tecknat ett intentionsavtal om att förvärva Cabby Caravan AB i Kristinehamn.

Affärsuppgörelsen är ännu
inte avslutad men produktionsarbetet är däremot igång.
– Vi ligger fortfarande under rekonstruktion och under hela processen är det banken som avgör vilka intressenter som
de förhandlar vidare med. Vi har ansökt om rekonstruktion för tre månader till. Den kan dock avslutas tidigare än så, säger Mattias Mårtensson, marknads- och försäljningschef på Cabby.
Med facit i hand borde man ha gått in i en rekonstruktion i ett tidigare skede, men företaget ser mycket hoppfullt på framtiden.
– Vi har börjat leverera demohusvagnar till våra återförsäljare vilket också förstärker vårt kassaflöde, säger Mattias Mårtensson.   
Det är sviterna av en tidigare överproduktion som har varit den stora utmaningen för husvagnstillverkaren från Kristinehamn.
– Vårt lager är nere på noll nu och framöver är det kundstyrda order och därefter produktion som gäller, avslöjar Mattias Mårtensson och berättar också att återförsäljarnas respons på Cabbys 2015-modeller har varit mycket god.

Mer läsning om Cabby:
Cabby har ny ägare
Cabby rekonstrueras

 

 

Rulla till toppen