Frosseri i 2013-modeller

Publicerad: 2012-07-16   Uppdaterad: 2012-07-30

I samband med att Bergholm Försäljning AB firade 20-årsjubileum i Kristinehamn passade de på att visa upp inte mindre än 45 modellnyheter för 2013. Visningen skedde för företagets alla återförsäljare samt press. –    Vi skulle gärna vilja visa våra nya fantastiska produkter för allmänheten men tyvärr går inte det denna gång. Vi får istället passa...

I samband med att Bergholm Försäljning AB firade 20-årsjubileum i Kristinehamn passade de på att visa upp inte mindre än 45 modellnyheter för 2013.

Visningen skedde för företagets alla återförsäljare samt press.

–    Vi skulle gärna vilja visa våra nya fantastiska produkter för allmänheten men tyvärr går inte det denna gång. Vi får istället passa på att välkomna alla intresserade till Elmia i Jönköping och deras stora utställning i början av september, säger företagets vd Lars Bergholm.

På plats var bland annat höjdarna Giovanni Marcon och Markus Pangerl från Knaus Tabbert Group för att presentera och introducera nya modeller från sin sortimentportfölj. Det som visades upp i samband med 20-årsjublieumet var husvagnar från Knaus, Tabbert, Wilk, Weinsberg, T@B och Hymer samt husbilar från Knaus, Carado, Weinsberg och Morelo.

Mer om modellnyheterna för 2013 finns att läsa i Husvagn & Camping nr 8 (utkommer 26 juli) samt nr 9 som är den fullsmetade modellnyhetsutgåvan (utkommer 30 augusti).

Rulla till toppen