• 1 svar
Varning för väg
2009-09-01 kl 21:25

Jag kör på de mest märkliga vägar, nästan fäbodstigar i min jakt efter mystiska träd. Men nyligen var jag i Ramsele och skulle mot Sollefteå. En titt på kartan visade att närmaste vägen gick via Näsåker. visserligen var det skyltat att vägen var krokig, men inget mer.Efter ett tag blev det grusväg, men det bekommer mig inte. Skogsbilvägar är ju grusade så eftersom detta är en allmän väg så kan det väl inte vara några prolem.Men ACK; ACK, vad man kan bedra sig. Fullt med hålor. Vägen hade inte hyvlats på år och dag. Det spelade nästan ingen roll hur långsamt jag körde. Det slog i botten både på bil och husvagn.Strax efter jag kommit till Näsåker och ut på en asfalterad väg så stannade jag för att titta i husvagen. Oj, vilken bedrövelse. Ett par pilsnerflaskor hade läckt ut sitt innehåll och en burk med konserverad sparris var krossad. Pressobryggaren var i bitar och allt var en himla röra. Det var bara att krypa runt och torka upp så gott det gick. Vagnen luktade sedan pilsner tills jag kommit hem och fått den ordentligt rengjord.När jag kom hem till Orsa så upptäckte jag också att bromsen på vänster hjul hade lossnat. Fick repareras.Så varning för vägen mellan Ramsele och Näsåker.

 • 1 svar

Nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna från Husvagn & Camping direkt i din inkorg!


Forum

Detta innehåll är skapat av Husvagn & Campings medlemmar.

Bildalbum

Senaste kommenterade användarbilderna

Första intryck

Senaste

Läs mer

 • Senaste
 • Mest läst
 • Mest kommenterat

Facebook

Följ Husvagn & Camping på Facebook

Tidningen för dig som har husvagn eller husbil

Prenumerera på Husvagn & Camping


Beställ din prenumeration online och få tillgång till allt material inklusive vår databas på över 500 tester.
I din prenumeration ingår även digital e-tidning här på sajten eller på din iPad och Android-platta.

6 nr för endast 349kr - klicka här

Campingkatalogen

1689 camping- och ställplatser, vilken är din favorit?

Här hittar du 639 fristående campingplatser och 749 ställplatser över hela Sverige. Här krävs inget campingkort för att övernatta. Du hittar även 301 campingplatser anslutna till SCR, Sveriges Camping- och Stugföretagares Riksorganisation.

Saknar vi din favoritcampingplats?
Tipsa oss!

Köp Campingkatalogen!
Få Campingkatalogen bekvämt hemskickad, köp här.

Jämtland
 • Husvagn & Camping 2022-02

 • Husvagn & Camping 2022-01

 • Husvagn & Camping 2021-12

 • Husvagn & Camping 2021-11

 • Husvagn & Camping 2021-10

 • Husvagn & Camping 2021-09

 • Husvagn & Camping 2021-08

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206