Alt om husvagn och camping nr 4 / av Anonym 938013747

 • 4 svar
Alt om husvagn och camping nr 4
2009-04-02 kl 22:54

Jeg har et par spørmål om det som står i tidningen for april 2009. Det første gjelder prøvekjøringen av Subaru Impreza. Der vises det både på bilde og en videosnutt på hjemmesiden der bilen kjøres med både nærlys (halvljus) og Kurve/tåkelys/(dimljus) tent samtidig. Er det tillatt i Sverige? I Norge er det bare tillat å benytte kurve/tåkelys sammen med parkeringslys. Feil bruk bøtelegges med kr 2000 nkr. Et neste spørmål gjelder stellplatser som ofte presenteres i tidningen og som flere har etterlyst opplysninger om: Tillates det husvagnar også på den aktuelle plassen som presenteres. I følge redaktøren,slik jeg tolker det er det, ut fra det hun skriver i innledningen for Stellplatser i Campingkatalogen, så kan også husvagner også stå på Stellplatser. Eller tar jeg feil?

2009-04-03 kl 10:10

Hej S7!
Angående ljuset så är det ej tillåtet med halvljus och dimljus tillsammans . Har för mej att det kostar omkring 800kr i bot . Vad gäller ställplatser får Du gå in här på forumet och kolla alla inlägg om det så kan Du nog får svar på din fråga.
Ha en bra dag hälsar!
Amigo.

2009-04-25 kl 13:31

Måste Tacka tidningen för den finna reportage om Kroatien i den senaste nummer!Tack Staffan för en underbar läsning.Hoppas att det blir flera som får reselust och besöker den vackra landet!Mvh/Zubac

2009-04-27 kl 19:39

Hej Zubac och tack för de uppmuntrande orden.
Speciellt roligt är också att de kommer från dig, en både kunnig och erfaren kroatienvän. Min förhoppning är naturligtvis också att artikeln ska inspirera nya campingresenärer att våga ge sig av till detta underbara semesterland, liksom att de som redan sett de norra delarna kanske ska ta en tur längre söderut eller ut på någon av öarna. Kanske till och med förlägga sin resa längs den gamla kustväg som jag berättar om i artikeln.

Och jag lovar dig en sak, Zubac, en sommar ska jag ta mig ner till din egen ö, Murter, så att vi kan sitta ner en kväll och snacka och kanske ta en pivo (eller två) tillsammans.

Mvh
Staffan

 • 4 svar

Nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna från Husvagn & Camping direkt i din inkorg!


Forum

Detta innehåll är skapat av Husvagn & Campings medlemmar.

Bildalbum

Senaste kommenterade användarbilderna

Första intryck

Senaste

Läs mer

 • Senaste
 • Mest läst
 • Mest kommenterat

Facebook

Följ Husvagn & Camping på Facebook

Tidningen för dig som har husvagn eller husbil

Prenumerera på Husvagn & Camping


Beställ din prenumeration online och få tillgång till allt material inklusive vår databas på över 500 tester.
I din prenumeration ingår även digital e-tidning här på sajten eller på din iPad och Android-platta.

6 nr för endast 349kr - klicka här

Campingkatalogen

1711 camping- och ställplatser, vilken är din favorit?

Här hittar du 638 fristående campingplatser och 770 ställplatser över hela Sverige. Här krävs inget campingkort för att övernatta. Du hittar även 303 campingplatser anslutna till SCR, Sveriges Camping- och Stugföretagares Riksorganisation.

Saknar vi din favoritcampingplats?
Tipsa oss!

Köp Campingkatalogen!
Få Campingkatalogen bekvämt hemskickad, köp här.

Jämtland
 • Husvagn & Camping 2022-10

 • Husvagn & Camping 2022-09

 • Husvagn & Camping 2022-08

 • Husvagn & Camping 2022-07

 • Husvagn & Camping 2022-06

 • Husvagn & Camping 2022-05

 • Campingkatalogen 2022

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206