Dags för livet i det fria / av Ingela Svenson

 • 1 svar
Dags för livet i det fria
2009-06-30 kl 16:00

Dags för livet i det fria- Nu finns de med grillfunktion! hojtade jag och studsade upp ur soffan med reklamtidningen i högsta hugg. - Ja? sa maken med lätt lyfta ögonbryn. - Men finns det ingen ände på innovationerna? fortsatte jag med bibehållen upphetsning, och pekade på bilden. Då drog han ihop ögonbrynen till en rynka, och såg undrande på mig. - Det har funnits mikro med grill länge. Vi har ju själva en sådan i husbilen. Vad är det som är så hispigt?Aldrig att jag tänker svara på den frågan! Jag knyckte på nacken, tufsade ihop tidningen och tryckte ner den i påsen till pappersinsamlingen. Någon ytterligare diskussion blev det inte, för det var så jag ville ha det. Men så här var det, om nu sanningen ska fram:Det var en vanlig vardagskväll, lite slak efter jobbet. Satt och hängde i soffan, slöbläddrade i ett reklamblad från ett av alla elektronikföretagen som vräker sina fantastiska erbjudanden över oss. Att bläddra i reklamblad kändes som en alldeles lagom intellektuell nivå just då. Stark Laptop till kanonpris stod det på en avbildad dataskärm, och en massa skryt om allt vad dessa apparater var utrustade med. Någon hade aluminiumdesign, det verkade snyggt. En vägde Endast 1 kg!, den fick lite extra av min uppmärksamhet. Någon skröt om Multi-Touch-platta, på nästa sida fanns en med Duo processor P7450 och dedikerat 512 MB GeForce 9600M GT grafik. Där nånstans falnade mitt intresse. Jag bläddrade förstrött vidare, fast nu två sidor åt gången. Överst på sista sidan fanns ännu en svart skärm. Tvärs över den skrek texten ut: Finns i silver, svart eller vitt! Med grillfunktion! Det var då jag rusade till maken med tidningen. Att jag hade passerat datasidorma och kommit till hushållsapparater hade jag inte märkt, fast det behöver vi inte gå närmare in på. Men att luckan till en mikro vid en hastig blick kan vara förvillande lik en dataskärm i såna där sladdriga reklamblad, håll med om det! Nu tycker jag att vi skippar datorerna ett tag, och ger oss ut i det fria. Nu är det semestertid. Så grilla tillsammans kan vi gärna gotta oss med, med eller utan mikro. Och spela spel, och umgås med varandra och ta vara på sommaren! En bra början på alltsammans är att läsa det här numret av tidningen. Kolla får du se!

 • 1 svar

Nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna från Husvagn & Camping direkt i din inkorg!


Forum

Detta innehåll är skapat av Husvagn & Campings medlemmar.

Bildalbum

Senaste kommenterade användarbilderna

Första intryck

Senaste

Läs mer

 • Senaste
 • Mest läst
 • Mest kommenterat

Facebook

Följ Husvagn & Camping på Facebook

Tidningen för dig som har husvagn eller husbil

Prenumerera på Husvagn & Camping


Beställ din prenumeration online och få tillgång till allt material inklusive vår databas på över 500 tester.
I din prenumeration ingår även digital e-tidning här på sajten eller på din iPad och Android-platta.

6 nr för endast 349kr - klicka här

Campingkatalogen

1711 camping- och ställplatser, vilken är din favorit?

Här hittar du 638 fristående campingplatser och 770 ställplatser över hela Sverige. Här krävs inget campingkort för att övernatta. Du hittar även 303 campingplatser anslutna till SCR, Sveriges Camping- och Stugföretagares Riksorganisation.

Saknar vi din favoritcampingplats?
Tipsa oss!

Köp Campingkatalogen!
Få Campingkatalogen bekvämt hemskickad, köp här.

Jämtland
 • Husvagn & Camping 2023-02

 • Husvagn & Camping 2022-12

 • Husvagn & Camping 2022-11

 • Husvagn & Camping 2022-10

 • Husvagn & Camping 2022-09

 • Husvagn & Camping 2022-08

 • Husvagn & Camping 2022-07

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206