Stort sug efter Elmia-biljetter – men än finns plats

Publicerad: 2010-03-04   Uppdaterad: 2023-04-18

På 15 minuter såldes 700 biljetter till mässan Elmia Husvagn Husbil, som återkommer varje år i september.

Så gick det när biljetterna släpptes till campingområde 1, men fortfarande finns det biljetter kvar till campingområde 2, enligt Elmia.

– På grund av strul med bokningssystemet tog det i år lång tid. I vanliga fall tar biljetterna slut på bara några sekunder, säger Jörgen Nyström, projektledare för Elmia Husvagn Husbil.

I torsdags klockan nio släpptes biljetterna till årets Elmia Husvagn Husbils mässcamping Område 1, via tre olika kanaler på Ticnet. När flera hundra husvagns- och husbilsägare hörde av sig efter knappt några sekunder blev bokningssystemet överbelastat och alla som ville köpa biljetter kunde inte göra det samtidigt. Men så snart problemet löstes flöt bokningen som vanligt.

– ATG- och Ticnetombuden hade fått information via sin support, så de som ville köpa biljetter har inte behövt vänta i kö för att prata med någon via Ticnets support, säger Meta Hagsten, på Caravan Club.

Efterfrågan på biljetterna till campingområde 1 är lika stor varje år, vilket gör att biljetterna snabbt tar slut. Men fortfarande finns det chans att få biljetter till campingområde 2.

Förra årets mässa besöktes av drygt 37 000 personer. Årets version av Elmia Husvagn Husbil i Jönköping sker mellan den 9 och 12 september.

Av: Ingela Svenson

Stort sug efter Elmia-biljetter - men än finns plats
Stort sug efter Elmia-biljetter - men än finns plats

Rulla till toppen