Bild på Kampare

Kampare

(offline)
 • Kampare
 • Senast inloggad: 2019-10-07 18:18
 • Medlem sedan: 2011-06-17 18:50

Presentation

Är sedan ett par år en glad pensionär med dito sambo. Bopålarna är stadigt nedslagna i Källby, vid foten av det fagra Kinnekulle.

Husvagnsåkare sedan 1972 då en engelsk Mardon Classic fick följa med efter diverse amerikanska åkdon. Har sedan dess provat allt från Paradiso tältvagn till mera fullvuxna saker, Cabby, Knaus och flera Adria.

Bytte så till husbil, ett sätt att semestra som vi aldrig lyckades bli bekväma med. Därtill ett ytterst tveksamt investeringsobjekt, kunde vi notera. Efter några år beslutades så att detta inte var våran grej. Istället har vi nu hittat tillbaka till en liten lätthanterlig resevagn, en Adria Action, som passar våra behov helt perfekt.

Är faktiskt inte så överdrivet intresserad av varken husvagnar eller husbilar, mera av möjligheten att ha ett någorlunda bekvämt och smidigt boende med sig till intressanta platser och aktiviteter.

Åker mycket gärna till den gudomliga norska västkusten med sina slingervägar och fjordar, men det blir även någon tur nedåt Europa. Åland har också sin charm och sist men inte minst, hela vårt eget avlånga land, från midnattssolen i norra Sverige till Skåne och Österlen. Besöker faktiskt också Ullared vid behov och en djurpark varje sommar är ett måste!

Senaste aktiviteter


  Visa fler aktiviteter

  Aktivitet

  Tidningen för dig som har husvagn eller husbil

  Prenumerera på Husvagn & Camping


  Beställ din prenumeration online och få tillgång till allt material inklusive vår databas på över 500 tester.
  I din prenumeration ingår även digital e-tidning här på sajten eller på din iPad och Android-platta.

  6 nr för endast 349kr - klicka här

  Campingkatalogen

  1711 camping- och ställplatser, vilken är din favorit?

  Här hittar du 638 fristående campingplatser och 770 ställplatser över hela Sverige. Här krävs inget campingkort för att övernatta. Du hittar även 303 campingplatser anslutna till SCR, Sveriges Camping- och Stugföretagares Riksorganisation.

  Saknar vi din favoritcampingplats?
  Tipsa oss!

  Köp Campingkatalogen!
  Få Campingkatalogen bekvämt hemskickad, köp här.

  Jämtland
  • Husvagn & Camping 2022-10

  • Husvagn & Camping 2022-09

  • Husvagn & Camping 2022-08

  • Husvagn & Camping 2022-07

  • Husvagn & Camping 2022-06

  • Husvagn & Camping 2022-05

  • Campingkatalogen 2022

  Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

  Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206