Massor av svar till H&C

Publicerad: 2008-02-06   Uppdaterad: 2010-06-18

Responsen var överväldigande! Vi har fått in mängder av svar från intresserade och aktiva campare som gärna vill dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter till H&C:s läsare.

H&C passar alla åldrar, den slutsatsen drar vi efter vårt upprop. Den yngsta som svarade är 20 år, den äldste fyller 90 jämnt i sommar. Spridningen i åldrar kan knappast vara större. Det visar att campingliv inte är åldersbetingat, utan att det istället hör ihop med vilka intressen man har, hur aktiv man är, och på vilket sätt.

Bland dem som har svarat finns exempelvis hundägare som vet på pricken hur man fixar tillvaron bäst för både tvåbenta och fyrbenta campare i familjen. Fler kategorier är de golfintresserade, de som helst väljer kulturella resmål, de som gärna drar ut i naturen. Där finns familjer med flera små barn, men även tonårsfamiljer.

Bland svaren fanns också de som gillar att fixa och dona efter eget huvud med husvagnen eller husbilen, liksom de som har koll på regler och paragrafer när det gäller exempelvis säkerhet i campinglivet. En del har skrivande och fotograferande i någon form i sitt yrke, andra gör det på fritiden av pur lust och intresse.

Det är alltså en i högsta grad brokig skara skribenter som kommer att synas i H&C med ojämna mellanrum framöver.

Tack för alla svar!

Av: Ingela Svenson

Rulla till toppen