Toppen eller botten? Tyck till du också!

Publicerad: 2016-08-24   Uppdaterad: 2023-04-18

Hur har sommarens campingar varit? Ett gäng riktiga höjdare eller kanske ett och annatt bottennapp? Berätta! Oavsett om campingen eller ställplatsen är bra eller dålig är det intressant för alla som besöker Campingkatalogen.se. Berätta vad du tycker om de campingplatser eller ställplatser du har besökt. Det är jätteenkelt, och du kan både skriva en kommentar...

Hur har sommarens campingar varit? Ett gäng riktiga höjdare eller kanske ett och annatt bottennapp? Berätta!

Oavsett om campingen eller ställplatsen är bra eller dålig är det intressant för alla som besöker Campingkatalogen.se. Berätta vad du tycker om de campingplatser eller ställplatser du har besökt.

Det är jätteenkelt, och du kan både skriva en kommentar och sätta betyg (1-5 poän) i flera olika kategorier.)

Så här gör du:

1. Logga in med ditt medlemsnamn och lösenord här. Är du inte redan medlem klickar du på rubriken Bli medlem. Medlemskapet är helt gratis och du behöver bara ange ditt namn, din e-postadress samt hitta på ett användarnamn och lösenord. Efter någon minut får du ett e-postmeddelande som du ska bekräfta.

2. När inloggningen är klar går du in på Campingkatalogen.se och letar fram den plats du vill tycka till om, antingen genom att skriva in namnet i sökfältet eller genom att välja ett län och sedan leta fram platsen på listan under kartan.

3. Sätt betyg i fem olika kategorier; service, standard, skötsel, barnvänlighet och trivsel. Betygskalan är 1-5, där 1 är sämst och 5 är bäst. Ange betygen genom att klicka på solarna i rutan.

4. Skriv en egen kommentar om platsen och avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Ditt betyg och din kommentar kommer nu att visas tillsammans med ditt användarnamn längst ner på campingplatsens eller ställplatsens sida.

Till Campingkatalogen.se

Mer läsning:
Över 100 campingplatser som Husvagn & Camping testt sedan 2006.

Missa inte att gilla Campingkatalogen på Facebook!

Rulla till toppen