I Tosteberga Hamn står ekipagen utspridda lite här och var. Det gör miljön i det gamla fiskeläget extra mysig.

Tosteberga hamn: Förträffligt fiskeläge

Publicerad: 2019-03-25   Uppdaterad: 2023-04-18

Tosteberga Hamn i Skåne har blivit en riktig drömplats för husvagns- och husbilsfamiljer som vill njuta av vacker natur. Tack vare camparna har det lilla fiskeläget åter blommat upp.

Läge – 4

TOSTEBERGA HAMN ligger vid Hanöbukten två mil öster om Kristianstad och en mil söder om Bromölla. En gång i tiden var här ett levande fiskeläge, numera är det bara ett njutningsläge. Naturen och friden är förstås anledningen till att man söker sig hit.

Service/standard – 4

I ETT VITRAPPAT HUS mitt i byn ryms två toaletter med dusch och en vanlig toalett. Dessa i markplan och lättillgängliga. Det finns även ett bra kök med spis, ugn, mikro, kylskåp och diskplatser. Färskvatten och soptunnor. Det finns även möjlighet att tömma toaletter och fasta tankar.

Trädgårdsmöbler här och var för allas trevnad.

Tosteberga hamn: Förträffligt fiskeläge
I detta hus har camparna god service i form av toaletter, duschar och kök.

Uppställning – 4

BLAND SMÅ LÅGA stugor och bryggor står husbilar och husvagnar lite här och var, som i små grupper. När man kommer körande ut till det forna fiskeläget ser detta trevligt ut. Totalt finns det tillgång till el för 20 ekipage. Många platser är helt plana medan några kan kräva en bräda. Utsikt över vatten har man från alla håll.

Allmänt – 3

DETTA ÄR EN MYCKET populär ställplats och få är de sommarkvällar då här inte är fullt. Det är förstås roligt att man valt att välkomna både husvagnar och husbilar till platsen. Någon service i form av restauranger eller butiker finns inte. Hit ut till det forna fiskeläget söker sig människor bara för den fina naturen och ron.

Tosteberga hamn: Förträffligt fiskeläge