Ställplats Halmstad Segelsällskap: Vid härligt havsbad

Publicerad: 2019-09-20   Uppdaterad: 2023-04-18

Halmstad Segelsällskap hälsar husvagnar och husbilar välkomna till sin småbåtshamn. En härlig badstrand med vit sand, båtliv och livet i centrum. Välj vad du vill för allt är nära.

Läge – 5

Strax väster om Halmstad centrum där Nissan mynnar ut i havet ligger småbåtshamnen och det är här man gjort det möjligt för fritidsfordon att övernatta. Strax innan du kommer in i hamnområdet går en blåmarkerad stig in på vänstersidan. Denna följer Nissan rakt in i hjärtat av Halmstad, som ligger 20 minuters promenad från ställplatsen. Bara 150 meter är det till ett fantastiskt havsbad med sandstrand. Här finns också ett kul café som hyr ut bastu och badtunna.

Service/standard – 3

I segelsällskapets lokaler erbjuds camparna att använda toaletter och duschar. Det finns även möjlighet att få vatten och tömma kemtoaletter och fasta tankar. Betalar gör man i en betalautomat och då får man även en kod till service.

Uppställning – 3

här är det öppet hela året, men antalet platser är begränsat till ett tiotal under den period då båtarna ligger upplagda på marinan. 

På sommaren är det betydligt mer utrymme och 21 stycken kan få tillgång till el med sex ampere. Det är välmarkerat var man får stå och året runt-platserna är på gräs medan de extra sommarplatserna är på en asfalterad plan.

Allmänt – 5

Det råder ingen tvekan om att detta är ett populärt ställe och dessutom ett prisvärt sådant. Var campar du för 200 kronor vid Hallands vackra stränder? 

Att ha stadens centrum så nära ger möjligheter, både till restaurangbesök och shopping. Caféet vid stranden utanför ställplatsen verkar också populärt. 

Det finns anvisad plats för hundbad. Tycker du om att se vatten och båtliv, så kommer du att tycka om den här platsen.

Ställplats Halmstad Segelsällskap: Vid härligt havsbad
Rulla till toppen