Ställplats Sölvesborgs Golfklubb: Här är alla välkomna

Publicerad: 2019-10-22   Uppdaterad: 2023-04-18

Husvagnar eller husbilar, golfspelare eller inte. Till Sölvesborgs Golfklubb är alla välkomna. Detta är ett riktigt bra övernattningstips för dig som reser i vackra Blekinge skärgård.

Läge – 4

Vid Hanöbukten bara 6,5 kilometer från Sölvesborgs idylliska centrum har Sölvesborgs Golfklubb sin anläggning. Gång- och cykelavståndet till centrum är 1,5 kilometer. Trevlig restaurang på platsen och som sagt stadens utbud på gångavstånd. Härifrån är det också promenad- eller cykelväg till ett fantastiskt bad, känt för sin vita sand.

Service/standard – 3

Du har tillgång till golfklubbens toaletter och duschar från klockan 06.00 till 23.00. Soptunnor, el och vatten. Inga tömningsmöjligheter för toaletter och fasta tankar. Restaurang och golfbutik.

Uppställning – 3

Det får rum sexton ekipage och tolv av dessa kan ha tillgång till el. Du står ganska plant och de flesta platser har grönt gräs. Omgivningarna gör att det nästan känns som om man står i en park. Ett riktigt vackert ställe.

Allmänt – 4

Vår granne berättar att han inte är golfspelare men att han varit här tidigare och tycker att det är en fin plats att campa på. Vi håller med och tycker att vi har hittat en riktig oas på vår Blekingetur. 

Ett måste är en promenad eller cykeltur in till Sölvesborgs centrum. Då får du ta dig över Europas längsta gång- och cykelbro som togs i bruk 2012. Ett 760 meter långt byggnadsverk över havet med en prislapp på 50 miljoner kronor. Passa också på att äta god mat i den prisvärda golfrestaurangen. Den 30-åriga golfanläggningen anses vara en av landets främsta och har 18 hål och driving range.

Ställplats Sölvesborgs Golfklubb: Här är alla välkomna
Rulla till toppen