Bergholm arrangerar egen mässa på Elmia i höst!

Publicerad: 2021-09-10   Uppdaterad: 2023-04-18

Den 14–17 oktober kommer ett 100-tal husbilar, husvagnar och campervans att fylla mässhall A på Elmia i Jönköping. Det är husbils- och husvagnsimportören Bergholm som arrangerar mässan Smaka på Camping, som visar upp 2022 års nyheter.

När Elmia Husvagn Husbil ställdes in för andra året i rad beslutade husbils- och husvagnsimportören Bergholm att hålla en egen mässa.

– Suget efter fritidsfordon är större än någonsin och de svenska camparna längtar efter att få se nyheterna för 2022. Vi kommer att visa upp ett 100-tal fritidsfordon från våra varumärken Knaus, Weinsberg, Tabbert, Morelo, T@B, CI och Roller Team, berättar Lars Bergholm, vd på Bergholm Försäljning AB. 

Vid sidan om ett 100-tal husbilar, husvagnar och campervans kommer medutställare finnas på plats för ett brett utbud inom camping. Bland annat kommer tält från Inaca och tillbehör från Wigo att visas. 

– Många är nyfikna på camping, inte minst efter två sommarsäsonger som präglats av svemester. Vissa har smakat på konceptet genom att hyra ett fordon men ännu inte köpt en husbil eller husvagn. Nu vill vi ge dem möjligheten att få en överblick av det utbud som finns idag och provsmaka campinglivet med oss, säger Lars Bergholm.

Som namnet antyder behöver besökarna inte gå hungriga från mässan. Smakmenyer som speglar de länder Bergholms varumärken kommer från, Tyskland, Italien, Spanien och Sverige, kommer att erbjudas. På programmet står även musikunderhållning.

Under fredag och lördag kväll planeras en dinner show i Lobby Nord till vilken besökare kan förboka biljetter. På området utanför Hall A erbjuds campingplatser för de som vill stanna över natten.

– Vi vill skapa en härlig upplevelse för alla kunder som vi vet har längtat efter en mötesplats och för alla nya campare som är sugna på mer, säger Lars Bergholm.

Mässan följer gällande regler och rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och självklart görs anpassningar vid behov om rekommendationerna skulle uppdateras.

Bergholm arrangerar egen mässa på Elmia i höst!
Patrik Jonsson platschef, Lars Bergholm vd och Robert Magnusson försäljningschef på Bergholm.
Rulla till toppen