Lögnäs gård – ställplats för livsnjutare

Publicerad: 2022-03-10   Uppdaterad: 2023-04-18

På slätten mellan Laholm och Båstad finns en ställplats som inte bara erbjuder en utmärkt service utan också njutning för både kropp och själ. Och du är välkommen vare sig du har det minsta tältet eller den största husbilen.

Läge – 3

Om du kommer från norr och närmar dig Hallandsåsen och Båstad ligger Lögnäs gård bara fyra kilometer från havet (på den östra sidan av E:6an), strax söder om Laholm. Platsen hör också till Laholms kommun.

Här mitt på slätten ligger Hotel & Spa Lögnäs Gård som för fyra år sedan kompletterade med en riktigt bra ställplats. Förutom de aktiviteter som erbjuds på anläggningen finns ingenting att vare sig se eller förströ sig med i närheten.

Service/standard – 5

Om någon tänker bygga en ställplats går det bra att göra ett studiebesök här. Fint servicehus med fyra toaletter inkluderat dusch. Köksavdelningen har spis, mikro, kyl och frys. Tvättmaskin finns, likaså latrintömning såväl som tömningsplats för fasta tankar. Även vatten och källsortering av avfall. Allt sammantaget – mycket välordnat och därtill fri wifi.

Uppställning – 4

En jättestor grusplan i anslutning till gården har blivit ställplats för 36 gäster. Mellan varje plats finns en liten gräsplan att ställa fritidsmöbler på. Tillgång till el för samtliga platser och elmätare som gör att man bara betalar för egen förbrukning. Någon vacker utsikt kan man inte tala om. Här är det närheten till spa och restaurang som är det primära. In- och utcheckning sker i hotellets reception som är öppen dygnet runt, året om.

Allmänt – 4

Vilken trevlig affärsidé att förvandla en bondgård till ett hotell med ett välutrustat spa och stor restaurang. Som ställplatsgäst kan du välja allt ifrån endast övernattning till olika spapaket med eller utan restaurangbesök. Dagligen serveras frukost, lunch och middag. På gården finns ett minizoo med olika husdjur samt en härlig lekplats. Man kan också pröva på gårdens egen femkamp.

Lögnäs gård – ställplats för livsnjutare
Rulla till toppen