Prylar, prylar och mera prylar

Publicerad: 2022-03-17   Uppdaterad: 2023-04-18

Vi bjuder på fiffiga, praktiska, roliga och helt enkelt bara bra prylar.

Prylar, prylar och mera prylar
Prylar, prylar och mera prylar

Diska och vik ihop

Isabella Fozzils är ett praktiskt och platsbesparande diskställ som passar perfekt för husvagnen eller husbilen. Produkten kan fällas ihop så att den blir helt platt och tar minimalt med utrymme vid förvaring. Den fasta botten gör att vattnet inte rinner ut när disken står på tork. Stället har handtag så att det lätt kan flyttas – även när det är fullt av disk. Mått: 41,5 x 29 x 19/3 cm.

Rekommenderat pris 220 kronor, läs mer på kamafritid.se.

 

Prylar, prylar och mera prylar

Sitt inte fast

Safegrip är ett hjälpmedel om man har kört fast med person- eller husbil. Fungerar på snö, is och leriga
underlag. Består av åtta slitstarka spännremmar i formbar och köldtålig TPU-plast. Remmarna är förstärkta med ett grovmönstrat metallbeslag. Levereras i behändig väska.

Rekommenderat pris 595 kronor, läs mer på kamafritid.se.

 
Prylar, prylar och mera prylar

Varmt om baken

De allra flesta husbilar saknar stolsvärme men det går att lösa via en sittdyna från Proplus. De har 12V-uppvärmning och tvåstegsbrytare (hög/låg temperatur). Anslutning sker via ciggarettändaruttag. Låg strömförbrukning och enkel att installera med elastiska band.

Pris 119 kronor hos campout.se.

 
Prylar, prylar och mera prylar

Ladda batterierna

Gocamp Lithiumpower LiFePO4 (Lithium Iron Phosphate 100 Ah) är utvecklat för användning där batteriet laddas och urladdas frekvent. Produkten är speciellt lämpad i husvagnar, husbilar och båtar men även för backup och fritidsändamål.

Rekommenderat pris 12 995 kronor, läs mer på kamafritid.se.

 
Prylar, prylar och mera prylar

Bra med brasa

Flame är en elegant värmefläkt med dekorationsbrasa som förhöjer mysfaktorn. Två värmelägen med termostat eller bara brasa. Effekt elvärme max 2000 W. Vikt 4 kg. Mått 30 x 14 x 41 centimeter. Har både tilt- och överhettningsskydd.

Rekommenderat pris 995 kronor, läs mer på kamafritid.se.

 
Prylar, prylar och mera prylar

Torkar snabbt

Drysure är ett par superabsorberande skotorkar som tar bort fukt och svett samt torkar dina skor upp till tolv gånger snabbare än om de lufttorkar. Lägg dem i pjäxorna eller löparskorna över natten så är dina skor torra och redo att användas dagen efter. Ingen el eller värme behövs. Finns i två storlekar (small/medium 36–41, large 42–47) och i fyra olika kulörer.

Pris 425 kronor hos smartasaker.se.

 

Prylar, prylar och mera prylar

Avlasta ryggen

Sov bättre och avlasta höfter, rygg och ben med Zenkuru® knäkudde som har så kallad memory foam. Den ergonomiska kudden formar sig efter din kropp och hjälper dig att sova i en position som inte belastar din ryggrad – perfekt för dig som sover på sidan. Mått 25 x 20 x 14,7 cm. Vikt 400 gram.

Pris 349 kronor hos coolstuff.se.

 
Prylar, prylar och mera prylar

Välisolerat

Isolera hela hytten med en termisk matta från Tecon Covercraft. Passar Fiat Ducato X250 och X290. Ger ett effektivt skydd vid alla kalla ställen i hytten – dörrar, ventilationsgaller, styrning, växling och pedaler. Sätena kan fortfarande integreras med bodelen. Säkrar även mot insyn. Enkel montering, varken verktyg eller tillbehör behövs. Färg: grå.

Pris 4 790 kronor hos campingtillbehor4u.se.

Rulla till toppen