Prylar: Minidammsugare och hundpalats

Publicerad: 2022-10-03   Uppdaterad: 2023-04-18

Vi bjuder på praktiska, fiffiga, roliga och helt enkelt prylar som man bara "villhöver".

Prylar: Minidammsugare och hundpalats

Med afrikansk touch

Leksands Knäckebröd har kommit ut med ett nytt tunt knäcke i Tre Kullor-familjen. Det har namnet Havssalt med Frön & Teff. Det sistnämnda är ett glutenfritt sädesslag som har odlats i tusentals år, med sin hemvist i de etiopiska och eritreanska högländerna. Förpackningen innehåller 180 g.

Rekommenderat pris 30 kronor, läs mer på leksands.se.

 

Prylar: Minidammsugare och hundpalats

Plutos palats

Dometic K9 80 AIR är tillverkat i ett lätt, hållbart material som garanterar komfort och säkerhet för hunden. Det mångsidiga lufttältet är lätt att rengöra, enkelt att packa ner och har ett bärhandtag för transport. Mått 120 x 80 x 80 cm (längd/bredd/höjd).

Rekommenderat pris 3 519 kronor, läs mer på dometic.com.

Prylar: Minidammsugare och hundpalats

Är vi framme snart?

Hur långt är det kvar? Är vi framme snart? Man har knappt hunnit sätta sig i bilen förrän frågan kommer från ivriga småbarn.

För de allra yngsta kan det vara svårt att föreställa sig hur långt 30 mil eller fyra timmar är, men med den smarta resvägsvisaren får de svaret på ett lättförståeligt och pedagogiskt sätt. Produkten fästs enkelt på solskyddet i framsätet med hjälp av ett elastiskt resårband. Bilen är 4,5 x 3,5 cm.

Pris 80 kronor, hos smartasaker.se.

 
Prylar: Minidammsugare och hundpalats

Sladdlös minidammsugare

Mi Vacuum Cleaner Mini från Xiaomi är enkel att hantera om du behöver rengöra tangent-bordet, lister, lådor eller få bort småskräp som har hamnat i husvagnen eller husbilen.

Det uppladdningsbara batteriet (laddas via USB-uttag) ger en batteritid på upp till 30 minuter. Levereras med två tillsatser: en möbelborste och ett smalare förlängningsrör. Vikt 500 g.

Pris 549 kronor, hos smartasaker.se.

 
Prylar: Minidammsugare och hundpalats

Bra för babyn

Portabel nappflaskvärmare med löstagbart element och 12 voltskontakt. Med den här smarta flaskvärmaren kan du använda fordonets cigarettuttag för att värma nappflaskor med välling och glasburkar med barnmat, utan att behöva stanna. Material av nylon. 50 cm strömsladd.

Pris 319 kronor, hos smartasaker.se.

 
Prylar: Minidammsugare och hundpalats

Hopfällbar med el

E-bike GoCamp Tiempo är en hopfällbar elcykel som tar liten plats vid förvaring vilket gör den enklare att få med sig på campingsemestern. Den har vridstyv aluminiumram, 16-tumshjul, skivbromsar fram och bak, bakmonterad pakethållare samt infällbara pedaler. Batteri 36V / 7,8Ah. Sjuväxlad (Shimano). Maxfart 25 km/h. Räckvidd 4–5 mil (beroende på terräng och förarens vikt). Maxvikt förare 100 kg.

Rekommenderat pris 15 795 kronor, läs mer på kamafritid.se.

 
Prylar: Minidammsugare och hundpalats

Teleskopisk tvättborste

Fliz är en teleskopisk tvättborste med justerbart aluminiumhandtag, snabbkoppling, skumgrepp och påskruvad borste med finishvänliga strån. Längd 105-175 cm (borstens bredd 25 cm). Vikt 720 g.

Rekommenderat pris 245 kronor, läs mer på kamafritid.se

 
Prylar: Minidammsugare och hundpalats

Magnetisk och böjbar

Praktisk och elegant att hänga disktrasan på. Kan användas i både raka och runda diskhoar. 

Böj till hållaren så att den passar din diskho och sätt fast den med två starka motmagneter som du sätter på utsidan av diskhon. Magneterna är enkla att flytta eller ta bort och du behöver inte använda några verktyg. Fungerar i stål- och metallhoar. Tillverkad av plast och är 22 cm lång.

Pris 265 kronor, hos smartasaker.se.

 
Prylar: Minidammsugare och hundpalats

Stor för små

Första husbilsresan kan de allra yngsta göra med BIG Camper. Gå-husbilen har måtten 38 x 23 x 66 centimeter (längd/bredd/höjd). Taket är avtagbart så att barnen kommer åt inredningen inne i husbilen. Rekommenderas från två år. Tillverkad av plast.

Pris 671 kronor, på babymarkt.se.

Rulla till toppen