Prylar: Hundkoll och återvunnet tält

Publicerad: 2022-10-28   Uppdaterad: 2023-04-18

Mera praktiska, fiffiga, roliga och helt enkelt prylar som man bara "villhöver".

Prylar: Hundkoll och återvunnet tält

Håller koll på hunden

Spåra är en tillförlitlig, strömsnål och svenskutvecklad GPS-tracker, som fungerar i den senaste generationens mobilnät. Den unika spårsändaren kombineras med svenska Exegers solcellsteknik Powerfoyle™, vilket gör den till världens första självladdande GPS-spårare för hundar.

Pris: 2 990 kronor (inkluderat tolv månaders abonnemang), hos sparatracker.se.

Prylar: Hundkoll och återvunnet tält

Av återvunnet material

För att möta behovet hos miljömedvetna familjecampare introducerar Dometic nu Rarotonga FTT Redux som är en duo uppblåsbara tält. De är konstruerade med en helt ny polyester som är vävd med återvunnet plastflaskgarn. Tälten har nätfönster med dragkedjeförsedda gardiner, patentsökt bakre förvaringsutrymme och reflekterande stagsystem.

Rekommenderat pris från 17 889 kronor, läs mer på dometic.com.

Prylar: Hundkoll och återvunnet tält

Sov kungligt

Bäddset i 100 procent bomullssatin bestående av örngott (50 x 60 cm) och pås-lakan (210 x 150 cm). Mjuka och behagliga produkter som ger en extra ”lyx- och hemmakänsla” i husbilen och husvagnen. Vitt påslakan och örngott med grå linjer. Finns med broderingen Camping King respektive Camping Queen.

Rekommenderat pris 499 kronor, läs mer på kamafritid.se.

Prylar: Hundkoll och återvunnet tält

Bra på alla håll

Velodrom är en liten, oberoende tillverkare av sportglasögon för idrott, trafik och fritid. De var bland de första glasögontillverkare som tog fram sportglasögon med styrkelins i nederkanten som gör att man inte
behöver leta efter läsglasögon när man ska läsa det finstilta. Årets heta modell heter Blues Bifocal.

Rekommenderat pris 499 kronor, läs mer på velodrom.se.

Prylar: Hundkoll och återvunnet tält

Ingen insyn

Thule View Blocker G2 är en gavel som förhindrar insyn. Produkten stoppar även vattendroppar när det regnar på sniskan samt kan kombineras med Sun Blocker och Rain Blocker Front. Tillverkad i tålig PVC. Finns i olika storlekar.

Rekommenderat pris från 2 980 kronor, läs mer på kamafritid.se.

Prylar: Hundkoll och återvunnet tält

Blicka framåt med backkamera

Garmin har lanserat två nya trådlösa backkameror, BC 50 och BC 50 med Night Vision. De har tydlig HD-upplösning, bred vy på 160 grader, lång trådlös räckvidd och en kompakt väder- och dammtålig konstruktion som kan stå emot såväl regn som snö, (vattenklassning IP67). Hårdvara och fäste ingår.

Rekommenderat pris 2 149 kronor (BC 50) och 3 249 kronor (med Night Vision), läs mer på garmin.se.

Prylar: Hundkoll och återvunnet tält

Torka torrt

Camping Kidz Beach är en mjuk, behaglig och färgglad badhandduk för barn. Mått 140 x 70 centimeter. Material: utsida microfiber-rPET och insida 100 procent bomull.

Rekommenderat pris 269 kronor, läs mer på kamafritid.se.

Prylar: Hundkoll och återvunnet tält

Innovativa moduler

Tack vare innovativa moduluppbyggnader öppnar sig en helt ny värld av transportlösningar – i varje fall om man har en campervan från Hymer eller Etrusco (baserade på Fiat Ducato eller Citroën Jumper). Med hjälp av lasthållarsystemet Backrack+ kan du ta med skrymmande fritidsutrustning och njuta av största möjliga flexibilitet under semestern. Backrack+ finns i fem olika versioner, lyssna med närmaste återförsäljare för prisbild.

Prylar: Hundkoll och återvunnet tält

Klimatkompenserad gas

SIP Power Gas är det första steget av många inom Primus där ett av huvudmålen är att öka takten gällande utfasning av fossila bränslen vid matlagning utomhus. Prestandamässigt är produkten likvärdig med klassiska Primus Power Gas. Gasbehållarna kommer att vara tillgängliga i två storlekar: 230 gram och 450 gram.

Rekommenderat pris 99 respektive 139 kronor, läs mer på primusequipment.com.

Rulla till toppen