Prylar: Vagnvakt och spett för hela familjen

Publicerad: 2022-11-23   Uppdaterad: 2023-04-18

En samling praktiska, fiffiga, roliga eller helt enkelt prylar som man bara "villhöver".

Prylar: Vagnvakt och spett för hela familjen

Spett för hela familjen

Grill & Chill är ett set med sex stycken dubbla grillpinnar av rostfritt stål som kan roteras och fästas i sin hållare i fyra olika lägen.

Tack vare de två sidhandtagen kan produkten även enkelt flyttas från grillen. Mått 46,5 x 33 x 9,5 centimeter. Klarar maskindisk.

Pris 629 kronor, hos freakykitchen.se.

Prylar: Vagnvakt och spett för hela familjen

Elegant källsortering

3-pack med återvinnings-påsar som är tillverkade av RPET (återvunna plastflaskor). Som gjorda för att sköta källsorteringen på bästa sätt under campandet. Levereras i tre olika färger för att du enkelt ska kunna separera de olika återvinnings-materialen. Storlek: 45 x 25 x 29 centimeter. Finns med två olika motiv.

Pris 217 kronor, hos classiccentre.se.

Prylar: Vagnvakt och spett för hela familjen

Idealisk för de minsta

Clima e-Van 5400H är en automatisk luftkonditionering med värmepump som är speciellt designad för takmontering på korta plåtisar (4 till 6 meter). Clima har en idealisk lösning för enkel installation utan att man behöver ta bort takfönstret. Den uppvisar en modern design, är endast 41 mm tjock och har multifunktionsdisplay och LED-lampor som kan slås på/av via en fjärrkontroll.

Rekommenderat pris 21 780 kronor, läs mer på kamafritid.se.

Prylar: Vagnvakt och spett för hela familjen

Portabel och hopvikbar

NomandiQ är en unik gasolbordsgrill som är portabel och hopvikbar. Dessutom är den lätt (5,6 kg). Produkten är tillverkad av högkvalitativ aluminium och har grillytan 2 x 73 cm2. Hopfälld har den måtten 40/26/15 cm (bredd/höjd/djup). Slang med gasregulator ingår. Grillgallret går att ta loss och rengöra för hand eller i diskmaskin.

Pris 2 995 kronor, hos smartasaker.se.

Prylar: Vagnvakt och spett för hela familjen

Vaktar vagnen

Avara Lite är ett larmpaket för husvagnar som står uppställda på säsongsplats. Den har nödvändiga funktionerna som rök-, CO- och propangasdetektor. Modemet ingår och gör att man kan kommunicera med alarmsystemet via mobiltelefon.

Eventuella inbrott förmedlas också till mobiltelefon via SMS och/eller som e-post. Man kan konfigurera vem som ska ta emot larm, så att även familj eller vänner får en varning.

Inbrottslarmet aktiveras och stängs av när man trycker på huvudenheten och samtidigt håller ID-chipet i handen.

Rekommenderat pris 4 995 kronor, läs mer på kamafritid.se.

Prylar: Vagnvakt och spett för hela familjen

Tablettdelaren

Behöver du bara halva dosen? Tablettdelaren hjälper dig att kapa medicinen i mindre bitar. Enkel användning då du lägger pillren i den sluttande skåran och stänger locket. När du trycker ihop produkten delas pillret av det skarpa bladet på insidan. Inne i tablettdelaren finns även två små pillerfack för förvaring av medicin.

Pris 75 kronor, hos smartasaker.se.

Prylar: Vagnvakt och spett för hela familjen

När inte fingrarna längre räcker till

Tappat en skruv, bult, mutter eller verktyg i motorrummet? Med den här teleskopiska magneten kan du lätt nå det du inte kommer åt med fingrarna. Magnetpinnen kan bli 67 centimeter lång och klarar att lyfta objekt upp till en vikt av 1 kg. Hopfälld är den ungefär som en penna i storlek.

Den integrerade LED-lampan tänds och släcks automatiskt när du drar ut eller trycker in skaftet. Batterier ingår. Vikt 40 gram.

Pris 165 kronor, hos smartasaker.se.

Prylar: Vagnvakt och spett för hela familjen

Matta till Mercedes

Värmematta för golvet i förarhytten på Mercedes Sprinter. Framställd av material från nyttofordonsindustrin: värmebeständigt PU-skum, vatten-avvisande och temperatursäker till 90 ˚C. Ansluts till konvektorsystemet med slanganslutningar Ø 12 mm. Finns i två olika utföranden (beroende på fordonets tillverkningsår).

Rekommenderat pris 5 375 kronor, läs mer på kamafritid.se.

Prylar: Vagnvakt och spett för hela familjen

Stiligt i köket

Lekfull kökshandduk som fungerar lika bra som hjälp bland kastruller och porslin som till väggdekoration. Tillverkad i linne. Mått 35 x 50 centimeter. Svartvit kulör.

Rekommenderat pris 169 kronor, läs mer på kamafritid.se.

Rulla till toppen