Ställplats Din Husbil: Bra läge för citycamping

Publicerad: 2022-12-10   Uppdaterad: 2023-04-18

Din Husbil heter företaget som erbjuder övernattning för både husvagnar och husbilar centralt i Jönköping.

Läge – 4

Från E4:an kör du av vid avfart 96 och följer Bangatan in mot centrum. Utanför platsen löper cykelbanan som kan ta dig till både centrum och kända ställen som exempelvis Elmiamässan eller A6 köpcenter. 

Det finns faktiskt cykelbanor som leder hela vägen till Huskvarna. Stadsbussarna stannar var tjugonde minut strax utanför. Vill du promenera handlar det om cirka två kilometer till centrala Jönköping medan det bara är 500 meter till ICA Maxi.

Service/standard – 3

Din Husbil är ett företag som sysslar med husbilsförsäljning, inkluderat verkstad och välförsedd tillbehörsbutik. På gaveln av den stora försäljningshallen finns en kodförsedd dörr som leder till tre toaletter och två duschar. God standard med kakel och klinkers. 

Det finns även tillgång till vatten och soptunna. Latrin tömmer man i en så kallat CamperClean, där de flesta sorters toalettkassetter kan användas. Tömningsplatta för gråvatten finns också.

Uppställning – 3

Detta är ingen mysig ställplats, utan helt enkelt en bra position att parkera på över natten. Husbilarna och husvagnarna står på en stor asfaltplan utanför Din Husbil och det finns el för 15 fordon.

Allmänt – 4

En bra idé av Din Husbil att erbjuda övernattningsplatser med god sanitär service för människor som besöker Jönköping och Huskvarna.

Det är enkelt att ta sig hit från både riksväg 40 och E4:an. Cirka 300 meter bort ligger ett bageri som öppnar klockan 7 på vardagar. Din Husbil erbjuder också gasolförsäljning. Slutklämmen blir – en liten plats som har ett stort utbud av kringliggande aktiviteter.

Ställplats Din Husbil: Bra läge för citycamping
Rulla till toppen