Prylar: Liten kamera med stor kapacitet

Publicerad: 2022-12-15   Uppdaterad: 2023-04-18

Vi har än en gång samlat ihop ett antal prylar – praktiska, roliga, fiffiga. Helt enkelt saker som kan vara kul eller bra att ha.

Prylar: Liten kamera med stor kapacitet

Liten med stor kapacitet


Garmin Dash Cam™ Mini 2
är lika liten som en bilnyckel och har röststyrning. Spelar in HD-video med 1080p (140 graders synfält). Vid en incident överförs sparad video automatiskt till Vault Online. Via live view-övervakning har du koll på bilen från telefonen. Funktionen Parking Guard kan köpas till (varnar om
parkerat fordon råkar ut för en olycka). Självhäftande fäste med låg profil, 12V strömkabel och dubbel USB-nätadapter medföljer.

Rekommenderat pris 1 795 kronor, läs mer på kamafritid.se.

Prylar: Liten kamera med stor kapacitet

Mjuka och gosiga

Visa din livskamrat din kärlek, eller varför inte bara piffa till soffan i husvagnen eller husbilen. De mjuka och gosiga kuddfodralen heter Mini Mys Heart och är tillverkade i 100 procent bomull samt har tuftad framsida. Storlek 30 x 30 centimeter.

Pris 120 kronor, hos lagerhaus.se.

Prylar: Liten kamera med stor kapacitet

Elegant till bords

Randiga linneservetter, där Åhléns inspirerats av konstnären Carl Larsson (1853–1919). Servetterna har ett rött, broderat sigill i ena hörnet och säljs i tvåpack. Mått 45 x 45 centimeter.

Pris 199 kronor, hos ahlens.se. 

 

Prylar: Liten kamera med stor kapacitet

Pizzor på landskapsvis

Tillsammans med Västerbottensost och Svenska Kocklandslagen lanseras nu boken om landskapspizzor, en från varje landskap. Matglädje och stolthet över lokala råvaror samt mattraditioner lyser igenom i alla recept. Varför inte testa Gotlandspizza med lammfärs och ramslök, eller Smålandspizza med
isterband och vispad färskost? Här finns pizzor för alla smaker. 64 sidor.

Pris 150 kronor, hos isaberg.nu.

Prylar: Liten kamera med stor kapacitet

Spännande smaker

Santa Maria utökar nu sortimentet i Tex Mex-hyllan med Tortilla Chips Sweet Potato (fruktiga toner från sötpotatis, mild majssmak och en frisk hint av lime) och Tortilla Chips Chia Seed (söt rostad majs och popcorn, med en nötig karaktär från chiafrön). Vikt 130 gram.

Rekommenderat pris 29 kronor, läs mer på santamariaworld.com.

Prylar: Liten kamera med stor kapacitet

Superb sugkraft

Handdammsugaren Anker Eufy Homevac H30 Infinity har ett enormt kraftfullt sug som passar utmärkt i trånga skrymslen som i husvagnar och husbilar. Har två lägen (Eco/Max). Produkten är sladdlös, har olika fästen och laddningsbart batteri. Inga påsar behöver bytas. Vikt 1,78 kg.

Pris 1 690 kronor, hos webhallen.com.

Prylar: Liten kamera med stor kapacitet

Husvagnstyg

Duktig vid symaskinen? Varför inte göra din husvagn lite mer personlig och sy kuddöverdrag med husvagnstema? Tyget (från Elisabeth Studios) är i hundra procent bomullsquilt, som är en tätvävd bomull av hög kvalitet.

Pris 45 kronor för 45 x 55 centimeter eller 20 kronor per decimeter, hos nallerina.se.

Prylar: Liten kamera med stor kapacitet

Klassisk design

Evergreen är ett mönster som välkända formgivaren Stig Lindberg (1916–1982) skapade i slutet av 1960-talet men som aldrig tidigare har visats. Nu finns det på ett antal olika melaminprodukter (mugg, frukostskål samt små och stora tallrikar).

Pris från 73 kronor, läs mer på classiccentre.se.

Rulla till toppen