Mera prylar för fritiden

Publicerad: 2023-01-16   Uppdaterad: 2023-04-18

Prylar som kan vara roliga eller praktiska att ha.

Mera prylar för fritiden

Kors i taket

TRT 140 AIR är ett uppblåsbart, kompakt taktält för personbilar som består av en tredelad platta, vilket ger utrymme för en kajak/cykel på takräcket. Har ett material som andas, fönster av meshtyg samt en integrerad madrass som har antifuktlager (reducerar fuktgenomsläpp och skapar högsta möjliga komfort i såväl kalla som varma klimat). Pump ingår. Förtält finns (tillval).

Rekommenderat pris 28 599 kronor, läs mer på dometic.com.

Mera prylar för fritiden

Växla upp i vasken

Wecamp har lanserat en liten och praktisk avloppsrensare för kök/badrumsvaskar. Utformad som en växelspak. Lämplig för handfat och diskhoar i husvagn och husbil. Tillverkad av plast/silikon. Mått 11,5 x 16 centimeter.

Rekommenderat pris 69 kronor, läs mer på kamafritid.se.

 

Mera prylar för fritiden

Guld i mun

Fairbanks är ett elegant bestickset i 16 delar (med guldutseende) som ger det dukade bordet en stilfull look. Finns även i svart och heter då Ballona. Delarna är tillverkade av rostfritt stål. Kan
maskindiskas.

Rekommenderat pris 530 kronor, läs mer på kamafritid.se.

Mera prylar för fritiden

Underbara upplevelser

Nortrip är en upplevelseguide för husbilsresenärer där du kan besöka 127 värdar från Agder i söder till Finnmark i norr, och parkera gratis till nästa dag (max 24 timmar). Nortrips norska värdar är lokala gårdsbutiker, osttillverkare, mikrobryggerier med mera. Guiden finns både som fysisk bok och som app.

Pris 499 kronor, läs mer på nortrip.no.

Mera prylar för fritiden

Res med Bamse

Åk tåg med Bamse och hans vänner, som alla befinner sig på olika platser i Sverige. Varje spelare får tre platser att ta sig till. Den spelare som först fyller sin resedagbok med minnen vinner spelet. I Bamse Sverige-Spelet kan hela familjen hitta och lära sig om olika platser i Sverige samtidigt som nytta förenas med nöje. Rekommenderas från 5 år. Antal spelare: 2–4.

Rekommenderat pris 299 kronor, läs mer på storochliten.se.

Mera prylar för fritiden

Två hjul på Wheely

Släpet Wheely från AL-KO är lika universellt som en schweizisk armékniv då det kan anpassas individuellt för olika syften och situationer. Har varmförzinkad ram och anodiserade aluminiumkomponenter, vilket garanterar hög kvalitet och lång livslängd. Flakstorlek 80 x 200 cm, lasthöjd cirka 62 cm, tomvikt/totalvikt 215/750 kg. Finns i obromsad och bromsad (950 kg totalvikt) version.

Rekommenderat pris 32 000 respektive 36 000 kronor, läs mer på al-ko.com.

Mera prylar för fritiden

Stiliga strumpor

Låga strumpor med Royal Campings logo. 80 procent bomull, 15 procent polyamid och 5 procent elastan. Tvättas i 40˚C. Ska inte torktumlas. Finns i svart och vitt samt i storlekarna 36–40/41–46.

Rekommenderat pris 29 kronor (per par), läs mer på kamafritid.se.

Mera prylar för fritiden

Plattan i mattan

Den ultimata lekmattan för barn som har leksaksbilar. Denna är nämligen utformad med campingtema (minigolf, vattenland, camping och vägar). Halkfri gummibaksida. Tillverkad av polyamid. Mått 100 x 140 cm.

Rekommenderat pris 369 kronor, läs mer på kamafritid.se.

Rulla till toppen