Mera prylar: Håll dig kall – och varm

Publicerad: 2023-02-21   Uppdaterad: 2023-04-18

Ännu mera prylar – praktiska, roliga, fiffiga. Helt enkelt saker som kan vara kul eller bra att ha.

Mera prylar: Håll dig kall – och varm

Håll dig kall


Fresh Jet FJX
(1 700 eller 2 200 watt) är den nya generationen takmonterade luftkonditioneringar för fritidsfordon. Effektiv nedkylning, minsta möjliga strömförbrukning och låg ljudnivå. Integrerat luftrengöringssystem filtrerar bort bakterier och otrevlig lukt. Styrs med fjärrkontroll eller med smartphone/surfplatta.

Pris ej fastställt. Lanseras Q1 2023, läs mer på dometic.com.

 

Mera prylar: Håll dig kall – och varm

Hela långsidan

Residence AIR All-Season är ett uppblåsbart tält som täcker hela vagnssidan och är utrustat med uppblåsbar baldakin, utvändiga fönstergardiner med dragkedja samt avtagbara front- och sidostycken. Finns i sex olika storlekar (A-mått 950 till 1 100 cm).

Pris ej fastställt. Lanseras Q1 2023, läs mer på dometic.com.

Mera prylar: Håll dig kall – och varm

För finsmakare

Oro Nero, ”svart guld”, skapas av vildblommahonung och svart vitlök från Caraglio. Det är en helt naturlig produkt för finsmakare och den har inte den karakteristiska förnimmelsen av vitlök, utan levererar istället toner av balsamvinäger, lakrits och torkade plommon. Perfekt tillbehör till ost- och kötträtter samt mörk choklad. Glasburk 125 gram.

Pris 165 kronor, hos mysallitaliana.com.

Mera prylar: Håll dig kall – och varm

Både varmt och kallt

Termosen Hydro Flask är tillverkad i ett livsmedelsklassat 18/8-stål. Flaskan är dubbelväggig via tekniken Temp-ShieldTM (vakuumisolering där produkten görs i ett stycke, vilket gör vikten låg). Håller dryck kyld i upp till 24 timmar samt varm i upp till 6 timmar. Rymmer 621 milliliter och finns i nio olika kulörer. Det finns även ett praktisk lock (extraprodukt) som gör att man kan dricka via ett upp- och nedfällbart munstycke (159 kronor).

Rekommenderat pris 450 kronor, läs mer på granitbiten.com.

Mera prylar: Håll dig kall – och varm

Finemang för fossingarna

Kostsam uppvärmning av huset, husbilen eller husvagnen? Ett smart val är då att ha varmt på fötterna och det via vandringssockorna Mountaineer Classic Edition Maximum Cushion Crew Socks från Smartwool. De har högt skaft, elastiskt stöd i hål-foten samt platt tåsöm som förhindrar skav. Material 74 procent ull, 25 procent nylon, 1 procent elastan. Finns i två kulörer och fyra olika storlekar.

Rekommenderat pris 340 kronor, läs mer på granitbiten.com.

Mera prylar: Håll dig kall – och varm

Plåtis som husvagn

Tillhör ni dem som har en gammal, klassisk husvagn och en jänkare som dragbil? Då kanske denna kan vara passande som dekoration inne i campingfordonet? Finns även som grönvit ”gung-Cittra” med tillhörande vagn. Tillverkade av metall. Storlek 41 x 10 x 11 centimeter.

Pris 688 kronor, hos hemmetshjarta.se.

Mera prylar: Håll dig kall – och varm

Do the dishes

Handdiskmedel från Royal Camping. Produkten är baserad på kokosnötsolja som skonsamt rengör utan att ge torra händer. Innehåller japansk pepparmint som ger en ljuvlig doft samt är antibakteriell. Förpackning om en halvliter. Finns även som handtvål (mango/aloe vera) med en doft av citrongräs.

Rekommenderat pris 99 kronor, läs mer på kamafritid.se.

Mera prylar: Håll dig kall – och varm

Tak över huvudet

Cepewa är ett mysigt litet krypin för små flyttfåglar och befjädrade campare. Häng upp fågelholken nära er egen husvagn och upplev en fågelfamiljs inflyttning från nära håll. Mått 26 x 19 x 12 centimeter.

Pris 288 kronor, läs mer på amazon.se.

Mera prylar: Håll dig kall – och varm

Ultimata kojan

Kidsens favorit hemma på tomten. Husvagnen är tillverkad i klarlackerat 1,8-centimeters kryssfaner av björk. Inredd med köksavdelning inkluderat vask och förvaring samt ett sovrum med madrass i kallskum och PU-väv. Grå nålfiltsmatta på golvet och på trappsteg vid entrén. Mått 150 x 70 x 120 centimeter.

Pris: 24 829 kronor, hos bygghemma.se.

Rulla till toppen