Mera prylar!

Publicerad: 2023-03-24   Uppdaterad: 2023-04-18

Ännu mera prylar – praktiska, roliga, fiffiga.

Mera prylar!

Pigg husvagnsresa

 

Kan Musse Pigg ha tröttnat på husvagns-äventyren med Janne Långben och Kalle Anka? Denna gång beger han sig nämligen ut tillsammans med Mimmi och Pluto. I denna LEGO Disney-förpackning finns förutom dragbil och husvagn även kök, öppen eld, korv med mera. Lämplig för +4 år.

Pris 229 kronor, läs mer på adlibris.se.

Mera prylar!

Värmande i kylan

CLI-MATS SPLIT är en delningsbar isoleringsmatta för förarhytten till husbilarna Fiat Ducato, Ford Transit och Mercedes Sprinter. Vindrutan och motorhuven kan täckas samtidigt eller var för sig beroende på årstid. Tillverkad av ett flerskiktat isolerande material. Finns för olika årsmodeller.

Pris från 4 210 kronor, läs mer på kamafritid.se.

Mera prylar!

Fikadags

 

Perfekt för husvagns- och husbilscampare. Har samma design som övriga varor i serien Wildwood. Tryck även på undersidan samt på insidan, vilket ger ett exklusivt intryck. Levereras i snygg presentkartong. Porslinsmaterial. Tål mikrovågsugn och maskindisk. Volym 300 milliliter.

Pris 99 kronor, läs mer på classiccentre.se.

Mera prylar!

Försenat julkort

Hur tar man sig ur den kniviga situationen att ha fått ett julkort från någon som man själv inte skickade till? Jo, du återgäldar det med en jättefin pop-up-version där husbilen vecklar ut sig när man öppnar kortet. Storlek 20 x 15 centimeter.

Pris 129 kronor, hos lindawangstudios.com.

 

Mera prylar!

Den vilda vägen

Sträckan löper genom genuina skogar, förbi vilda vatten och över fina fjäll. Naturfotografen och skribenten Rolf Segerstedt berättar om allt detta i sin nya bok Vildmarksvägen. Hela rutten är 50 mil som omsluter orterna Strömsund, Gäddede, Saxnäs, Vilhelmina och Dorotea. Vägen går i fjällnära miljö ända upp på 876 m ö. h. Växtligheten är rik och fågel- och djurlivet omfattande med en av de största björnstammarna i världen. 224 sidor (inbunden).

Pris 243 kronor, hos adlibris.se.

 
Mera prylar!

Fixa i förtältet

Praktisk uppladdningsbar fläkt/taklampa med ljusstarka LED-lampor ger bra ljus och en sval bris (skönt inför kommande somrar) från fläktens fyra blad. Den funktionella designen gör att du kan fästa produkten antingen i taket eller ställa den på bordet. Tar liten plats. Storlek Ø 22 x 13 centimeter. Vikt 480 gram. 80 lumen. Tolv timmar belysning och sju timmar fläktdrift.
Rekommenderat pris 485 kronor, läs mer på kamafritid.se.

Mera prylar!

Alkovhusbil för de allra yngsta

Hyrde ni måhända en alkovhusbil den gångna sommaren – och nu är detta det enda som barnen pratar om? Lugn i stormen, ty räddningen är nära via LEGO City Semesterhusbil. Innehåller även en tryckt guide och Instructions PLUS (interaktiva bygginstruktioner via en gratisapp för smartphones och läsplattor), med visningsverktyg för att zooma och rotera. Lämplig för +5 år.

Pris 195 kronor, läs mer på webhallen.com.

Mera prylar!

Smart snöskrapa

Frågan är aldrig om snön och kylan kommer – utan när. Var förberedd med SnoShark som är en hopfällbar snö- och isskrapa (snöraka på den ena sidan och isskrapa på den andra). Har teleskopskaft vilket gör det enklare att nå exempelvis hela vindrutan. Levereras med förvaringsväska.

Pris 945 kronor, hos smartasaker.se.

Rulla till toppen