Prylar: Fiffig sugpropp och mobil kryddhylla

Publicerad: 2023-04-27   Uppdaterad: 2023-04-25

Här kommer ännu en samling av smarta, roliga, fiffiga eller rent av knasiga saker.

Mobil kryddhylla

Qrylla är en svensktillverkad, innovativ mobil kryddhylla som håller de ”heta” grejerna på plats i husbilen eller husvagnen. Den kan läggas i en låda, ställas på en hylla eller stå framme på köksbänken. På baksidan finns även två fästen för väggmontering (skruvar ingår ej). Rymmer åtta kryddförpackningar. Mått 47 x 8 x 12 cm. Finns som svart och vit.

Pris 118 kronor, hos smartasaker.se.

Shoppa mindre

Är du en shoppaholic? Då kanske det är hög tid att tänka på hur du spenderar all kosing. Ett tips är att dra ned på många inköp genom att du använder dig av en minishoppningvagn som knappt rymmer något. Måtten är 14 x 13,5 x 9 cm. Vagnen är miljöanpassad (tillverkad av minst 80 procent återvunnet material). Finns i olika färger på handtaget.

Pris 70 kronor, hos flyingtiger.com.

LED-lampor

Skiftar färger

Uppladdningsbar LED-bordslampa för utomhusbruk, som fungerar i upp till åtta timmar när den är fulladdad. Lampan har varmt vitt ljus och RGB-färger som kan skifta genom att man sätter fingret på skärmen. Levereras med laddare. Mått 21 x 14,5 x 14,5 cm. Tillverkad av plast.

Rekommenderat pris 349 kronor, läs mer på kamafritid.se.

Rent och snyggt

Håll kulan och dess komponenter rena och fina med en skyddshuv för dragkopplingen. Produkten är av PVC-
belagd väv och inkluderar två öljetter i bakkant och ett elastiskt snöre. Mått 89 x 58 cm. Grå kulör.

Rekommenderat pris 209 kronor, läs mer på kamafritid.se.

Börja redan nu

Tillhör du dem som handlar in i det sista när julhysterin är som allra värst? Varför inte köpa klapparna när du upptäcker dem och låta dem ligga till det är dags – som denna måla själv-dekoration. Husvagnen lyser (batterier ingår) och är tillverkad av certifierat FSC-trä och mäter 13 x 14 x 5 cm.

Pris 50 kronor, hos flyingtiger.com.

Snabb och skruvfri

Vanook är en sugpropp med krok för enkel, snabb och skruvfri fastsättning av exempelvis markiser, gavlar och solskydd. Varje sugpropp tål en belastning på upp till 15 kg. Förpackning om två komponenter. Omkrets 12 cm.

Rekommenderat pris 255 kronor, läs mer på kamafritid.se.

Stabiliserar fotsteget

Svart fotstegsplatta som ger extra stabilitet till fotsteget och förhindrar att den sjunker ner i mjukt underlag. Universal passform som fungerar till de flesta modeller. Mått 660 x 45 x 8 mm. Vikt 120 gram. Tillverkad av PP-plast med glasfiber.

Rekommenderat pris 179 kronor, läs mer på kamafritid.se.

Skrämmande ultraljud

Smart produkt som håller möss och råttor borta från husvagnen eller husbilen. Den drivs av två batterier (ingår ej). Sänder ut ultraljud på en frekvens runt 25 000 Hz under ett intervall av 0,3 till fyra sekunder. Batterilängd upp till sju månader.

Pris 333 kronor, läs mer på campingvaruhuset.se.

Rulla till toppen