Vinn en gratis campingvecka

Publicerad: 2023-05-12   Uppdaterad: 2023-05-12

Vad sägs om gratis inkvartering på Fjällbacka Camping (söndag till söndag, vecka 28). Det kan bli verklighet om ni går in på hollistay.com och medverkar i tävlingen.

Från den lilla, mysiga campingen är det promenadavstånd till centrum och hamnen – där allt så att säga händer i idylliska Fjällbacka. En plats som ofta beskrivs som Smögen – fast mindre, mysigare och inte lika turistigt.

Här tillbringade Ingrid Bergman sina somrar långt bort från rampljuset, och här utspelas Camilla Läckbergs nervpirrande romaner. Givetvis finns det en mordvandring. Sugen på fler promenader? Vi rekommenderar den cirka fyra kilometer långa, kuperade Vettebergsleden. Trapporna till toppen av berget kräver ett visst muskelarbete i vader och lår, men belöningen är ljuvlig – utsikten är magisk!

Kanske passar en stillsam båttur till någon av öarna i skärgården bättre? Har ni kanske barn eller barnbarn med er? Att fiska krabbor kommer att bli ett oförglömligt minne för dem. Det enda som behövs är ett snöre, en klädnypa och en hink. Kika annars in hos Järnboden, de har grejerna som krävs. Vad sägs om att fiska hummer eller kräftor, fast då på ett mer proffsigt sätt? Häng med yrkesfiskaren Ingemar ombord på M/S Mira.

Diverse sportaktiviteter finns det också gott om – och restauranger likaså, med olika inriktningar och prisbild. Fast en baddare till räksmörgås i hamnområdet är förstås svårslaget. Som sagt, tävlingen finner ni på hollistay.com. Gratisboendet på Fjällbacka Camping kan bli er!

Bildtext: Underbara, pittoreska Fjällbacka. /// FOTO: Getty Images.

Rulla till toppen