Bürstner inleder nytt samarbete med populär reseinfluencer

Publicerad: 2023-06-21   Uppdaterad: 2023-06-20

Bürstner lanserar en ny kompakt husbil på Ford-chassi: Bürstner Lineo T. Som en del av lanseringen inleder Bürstner ett nytt samarbete med resenären och influencern Ayo Hansen.

Bürstner lanserar en ny smal och kompakt husbil och ett nytt spännande samarbete med den populära danska influencern Ayo Hansen. I sommar kommer du att kunna möta globetrottern Ayo Hansen på de svenska vägarna.

Ayo Hansen har rest jorden runt de senaste 6 åren, och sedan början av juni 2023 reser hon i den nya och kompakta Bürstner Lineo T, Bürstners första husbil på Ford-chassi. Ayo Hansen har just satt kurs mot Sverige, och i början av juli kan du uppleva både henne och Lineo T 690 G på TB Bil i Norrköping.

Gör drömmar till verklighet

Vem drömmer inte om att resa jorden runt i en husbil? Njuta av friheten? Och äventyret? År 2017 förverkligade 42-åriga Ayo Hansen sin dröm. Hon var i behov av miljöombyte och bestämde sig spontant för att lämna sin lägenhet i Köpenhamn för ett liv på vägarna.

Idag har hon rest till 47 länder, så man kan lugnt säga att hon vet hur man upplever världen. Hittills har det främst skett i olika varianter av plåtisar, men i början av juni bytte hon ut camper vanen mot en husbil – närmare bestämt en Bürstner Lineo T 690 G.

För Ayo Hansen är husbilen hennes hem och permanenta bostad, så det finns bara vissa saker som måste fungera – inte bara på semestern, utan året runt.

”Husbilen måste vara ett mysigt och bekvämt hem, en funktionell arbetsplats, en äventyrlig reskamrat och en plats där jag kan umgås med familj och vänner”, säger Ayo Hansen. Därför var beslutet att välja en Lineo T 690 G inte svårt för Ayo Hansen. Bürstners Lineo T 690 G symboliserar #hemkänsla – det finns utrymme för din personliga touch i en fantastisk miljö, kvalitet som kommer att stå emot ett liv på vägen och de många nya äventyren som ligger framför oss.

Erwin Hymer Group Nord, Bürstners försäljningsagentur i Sverige, ser också fram emot samarbetet. Gitte Christensen Hehr, marknadschef för Bürstner i Norden, förklarar samarbetet:

”Vi har följt Ayo Hansen på avstånd under en lång tid. För oss är Ayo sinnebilden av vanlife och hon är enormt inspirerande att följa. Hon utforskar världen och testar ständigt nya vägar och destinationer – inte alltid de mest lättillgängliga. Därför är det logiskt för oss att låta henne resa i vår nya Bürstner Lineo T – en smal och kompakt husbil.”

Den kompakta Lineo T är den första Bürstner-husbilen på ett Ford-chassi

Träffa Ayo Hansen i Norrköping och hör mer om hennes vanlife-äventyr

Lördagen den 8 juli 2023 kan du träffa Ayo Hansen och lära dig mer om hennes vanlife-äventyr. Ayo Hansen kommer att besöka Bürstner-återförsäljaren TB Bil. Ayo Hansen kommer att berätta om sitt liv på vägen och de erfarenheter och lärdomar hon har dragit under de senaste 6 åren.

Förutom att träffa Ayo Hansen kan du också uppleva den nya, prisbelönta Bürstner Lyseo Gallery TD 689 – en halvintegrerad husbil med en uppblåsbar alkov – under Bürstner Summer Tour hos TB Bil i Norrköping från 4-9 juli. Förutom den spektakulära alkovhusbilen kan du också uppleva den helt nya och kompakta Eliseo C 644, en Camper Van med garage och rund sittgrupp.

Du kan läsa mer om Bürstner Summer Tour och när den landar nära dig här: www.buerstner.com/se/sv/summer-tour-2023.

Lineo T, den första Bürstner-husbilen på ett Ford-chassi

Lineo T är Bürstners svar på den växande efterfrågan på kompakta husbilar. Med Bürstner Lineo T lägger Bürstner till ytterligare en serie till sitt redan breda utbud av kompakta fordon. Denna eleganta skåpbil är byggd på Ford Transits tunga chassi, har framhjulsdrift och finns tillgänglig med 130 hk och 155 hk motorvarianter. Med en bredd på endast 220 cm är den lättmanövrerad och trots sin kompakta storlek är den fullpackad med smarta lösningar och Bürstners vanliga #hemkänsla. Den ljusa och moderna interiören är svår att motstå.

Till att börja med finns Lineo T i tre kompakta planlösningar med längder från 660 cm till 699 cm:

  • Lineo T 620 G – 660 cm lång, enkelsängar, garage, svängbara säten, Vario- dusch, komplett kök inkl. 90-liters absorptionskylskåp
  • Lineo T 690 G – 699 cm lång, enkelsängar, garage, svängbara säten, Vario- dusch, extra högt linneskåp och gott om förvaringsutrymme, komplett kök inkl. 133 liters kompressorkylskåp
  • Lineo T 700 – längd 699 cm, fristående queen size-säng, garderober på båda sidor om sängen, Vario-dusch, extra högt linneskåp, komplett kök med 133- liters kompressorkylskåp

Lineo T levereras med ett omfattande utrustningspaket, såsom passagerarkrockkuddar, pilotstolar med klädsel i bodelen, fönster med aluminiumram, centrallåst premiumentré, 40×40 cm taklucka, elektriskt insteg, en extra servicelucka i garaget, samt ett ljuspaket och ett praktiskt 230 V eluttag i det bakre garaget. Bürstner meddelar att den första Lineo T 690 G kommer att börja landa i Sverige i juni 2023.

Sedan 2017 har Ayo Hansen levt ett liv på vägarna. I början av juni bytte hon ut sin camper-van mot en husbil – närmare bestämt en Bürstner Lineo T 690 G. /// FOTO: Ayo Hansen
Rulla till toppen