Prylar: Skydd för backspeglar – och ball pall

Publicerad: 2023-07-19   Uppdaterad: 2023-07-16

En genomgång av prylar till nytta och nöje.

Skydd för backspegel

Hjälper backspeglarna

Milencos tredje generation backspegelkåpor har konstruerats för att ge bästa möjliga skydd. Den räfflade och patentsökta designen har tre lager (med förhöjda partier) och värnar om blinkers samt eliminerar slitage samtidigt som de avsevärt förbättrar skyddet av sidospeglarna vid en eventuell kollision. Säljs parvis och finns i en mängd versioner till olika karosstyper. 

Rekommenderat pris 1 240 kronor, läs mer på kamafritid.se.

Ball som står pall

Justerbar pall som är lätt att ta med sig tack vare en bärrem. Höjden kan regleras stegvis upp till 47 cm. Kudden på pallens ovansida ger extra komfort. Mått hopfälld 25 x 11 cm. Mått uppfälld 25 x 47 cm. Vikt 948 g. Max belastning 200 kg. Tillverkad av plast.

Rekommenderat pris 515 kronor, läs mer på kamafritid.se.


För ljushuvuden

Smidig nacklampa som bärs runt halsen. Gör att händerna blir fria till att läsa, pyssla, virka eller kanske
reparera saker. Två starka LED-lampor (upp till 70 lumen) sitter på vridbara armar och ger användaren bra belysning i perfekt arbetshöjd. Batteridriven och anpassad för inomhusbruk.

Pris 295 kronor, hos smartasaker.se.

Ny tälttrio från Dometic

Dometic lanserar nu sitt nya sortiment av kompakta campingtält. Trion heter Santorini FTK, Reunion FTG REDUX och Pico FTC och de kännetecknas av global design och kompakta storlekar som ryms i bakluckan på personbilar. REDUX-
modellen är tillverkad av återvunnet material medan Pico kan bäras som en ryggsäck.

Priser från 5 699 kronor, läs mer på dometic.com.

Dometic

18 procent mera

Den bärbara elektriska kylboxen CFF12 från Dometic har fått ny, modern design och 18 procent större volym (från elva till 13 liter) fast den har nästan samma storlek som den förra modellen. Kompressorboxen är så pass liten att den passar mellan framsätena. Kan även bäras med axel-rem. Rymmer 20 stycken 33 cl-burkar.

Rekommenderat pris 5 699 kronor, läs mer på dometic.com.

Inga kalla fossingar

Isabella Floor Heating är till för er som inte vill frysa om fötterna i förtältet när årstiderna skiftar och temperaturen sjunker. Systemet består av en värmekabel, monterad i aluminiumplattor, som effektivt fördelar värmen. Produkten går snabbt och enkelt att montera men måste installeras på ett fast och stabilt underlag. Setet består av aluminiumplattor (3 x 2 meter) och en 62 meter lång värmekabel 10W/m.

Rekommenderat pris 9 125 kronor, läs mer på kamafritid.se.

Kattsingen va skoj

Byt ut matskålen till en svenskdesignad aktiveringsleksak som uppmuntrar kattens naturliga instinkt att leta och jaga efter sin mat. Genom att skjuta på klossar och vrida på täckande delar får katten tänka och stegvis jobba för att komma åt maten. Finns i två olika modeller med anpassningsbar svårighetsgrad. Finns i kulörerna grön och röd.

Pris 265 kronor, hos smartasaker.se.

Praktiskt pedallås

Via en dramatisk ökning av husbilsstölder efterfrågar marknaden ytterligare säkerhetsalternativ. Milencos BC Lock-lås täcker pedalerna och gör fordonet obrukbart. Detta är den enda pedallåsanordningen på marknaden som både är Sold Secure Gold-godkänd och har fått klartecken av Polisen.

Rekommenderat pris 1 780 kronor, läs mer på kamafritid.se.

Rulla till toppen