Prylar: Smarrigt på grillen – och fräcka fälgar

Publicerad: 2023-08-18   Uppdaterad: 2023-08-15

Vi kikar på ännu mer prylar, nyttiga, roliga och nästan onödiga.

Smarrigt på grillgallret

Smarrigt på grillen

Lönneberga utökar sitt populära färdigkryddade sortiment med en dryg handfull nya godsaker.Det handlar om färsk färdigmarinerad svensk kyckling – redo att läggas på grillen. Produkterna är Bröstfilé Gremolata (italiensk marinad), Bröstfilé Dragon & Citron, Innerfilé Asiatisk BBQ (ingefära, chili, honung), Lönneberga Kycklingben (grillkrydda, paprika, örter, spiskummin), Vingetter & Drumetter samt heta Lårfilé Chipotle. Håll utkik i välsorterade livsmedelsbutiker.

Läs merlonneberga.se.


Retroradio från Rambler

Lystring alla ni som har en gammal retrohusvagn som vårdas med kärlek och omsorg. Vad sägs om att ”pimpa” vagnen med en klassisk Rambler, fast med stereoljud och blåtand? Modellen på bild har radiofrekvenserna för FM, DAB, DAB+, klockradio med väckningsfunktion samt display där ljusstyrkan kan justeras. Nätadapter ingår. Finns i olika former och utseenden.

Pris från 1 977 kronor, läs mer på classiccentre.se.


Klurig kvartett

Inför sommarens lediga dagar kommer nu en ny serie klassiska frågespel – MIG Take Away. En kvartett som finns i olika varianter och passar såväl vuxna som barn och hela familjen. Spelen är fyllda med kluriga, kunskapsboostande och aktuella frågor.

Cirkapris 129 kronor, läs mer på playmig.com.


Varmluft visar vägen

Vill du laga mat och baka på kort tid, fettsnålt och med enkla och goda basrecept? Gärna energisnålt och minimalt med disk? Välkommen till varmluftfritösens (airfryer) underbara värld.

Med hjälp av Kristina Söderströms bok blir måltiderna både smakrika, saftiga och krispiga.

Utöver en mängd recept ingår även tabeller över tillagningstid och temperaturer samt information om hur du omvandlar dina egna favoriträtter till airfryerkonceptet. 176 sidor (inbunden).

Rekommenderat pris 240 kronor, läs mer på adlibris.se


Fräcka fälgar

Aluminiumfälgen MAK Express och Express Black är speciellt framtagna för husbilar, vans, suvar och 4×4-fordon som kräver hög belastningstålighet. Finns i storlek 16 till 18 tum.

Rekommenderat pris, cirka 10 000 kronor för fyra fälgar, läs mer på oclbrorssons.se.


Bästa rotbidraget

Nordisk Rotfruktspanna från Apetit innehåller smidigt färdigskurna bitar av potatis, morot, kålrot och lök som blir en fantastiskt god vegetarisk pyttipanna efter tio minuter i stekpannan. Produkterna är hållbart odlade i Norden vilket innebär kortare transporter och mindre
klimatpåverkan. Förpackning om 800 gram.

Cirkapris i livsmedelsbutiker 33 kronor, läs mer på apetit.se.

För mindre hushåll

Nu lanseras Lithells Klassisk Grillkorv i en smart förpackning om 360 gram som svar på efterfrågan från både mindre hushåll och större sällskap som önskar variation. Det är en tjock och saftig grillkorv som är alspåns-rökt (mild smak av svartpeppar).

Rekommenderat pris 39 kronor, läs mer på lithells.se.


Mästerlig mat

Utforska Ostasiens unika råvaror och smaker med Christin Kashou, vinnare av Sveriges mästerkock år 2021. Här bjuder hon på 40 av sina favoriträtter från Kina, Japan och Korea – rika på kryddor, hetta och umami. 112 sidor (inbunden).

Pris 249 kronor, hos adlibris.se

Magnet på kroken

Det är sällan eller aldrig som husvagns- eller husbilsägare vill göra hål i väggarna för några enstaka krokar. Och det behövs heller inte om ni använder er av Silwy Magnetic Hook som är magnetisk. Detta gör att de även är enkla att flytta på efter behov.

Rekommenderat pris 198 kronor, läs mer på holidayfritid.se.

Rulla till toppen