Prylar

Publicerad: 2023-09-18   Uppdaterad: 2023-09-22

Inflyttningsfest? En vanlig fågelholk i all ära, men vilken pippifågel skulle intevilja flytta in i denna detaljrika och eleganta husvagn? Storlek 25 x 13 x 17 cm (bredd/höjd/djup). Ytterhöljet är av MDF-metall. Pris 199 kronor, hos bonprix.se. Räddaren i nöden Sällan eller aldrig blir en semester helt utan bekymmer. Alltid är det något som behöver...

Inflyttningsfest?

En vanlig fågelholk i all ära, men vilken pippifågel skulle inte
vilja flytta in i denna detaljrika och eleganta husvagn? Storlek 25 x 13 x 17 cm (bredd/höjd/djup). Ytterhöljet är av MDF-metall.

Pris 199 kronor, hos bonprix.se.


Räddaren i nöden

Sällan eller aldrig blir en semester helt utan bekymmer. Alltid är det något som behöver lagas, förbättras eller allmänt fixas. Ultra Grade är ett varumärke inom tejp som beskrivs som något utöver det vanliga. I deras sortiment ingår trelagers vävtejp, transparent UV-beständig reparations- samt monteringstejp och silikonvulktejp.

Diverse priser, läs mer på stokvistapes.se och bygma.se.


Kokbok för mobila kök

Husbilsresenärerna Torbjörn Lagerwall (fotograf) och Sanna Ohlander (matkreatör, matstylist och skribent) har tillsammans skapat boken Matresan. En kokbok för alla som tycker om att laga varierad mat på resande fot. Drygt 90 recept. 192 sidor.

Rekommenderat pris 289 kronor, läs mer på diverse nätbokhandelssajter.


Hoprullad takbox

Hoprullad takbox

Twistboxes har fått patent på den unika lösningen som gör det möjligt att ha en stabil och samtidigt mjuk takbox som kan rullas ihop. De är lätta att montera och har stilfull design. Rymmer upp till 520 liter.

Pris 14 995 kronor, hos twistboxes.com


Praktisk för picknick

Liten, mjuk tygväska med isolerande insida som håller maten och drycken väl kyld. Perfekt att ta med på sommarens alla uteaktiviteter.

Fullt öppningsbart lock och dubbla dragkedjor. Lätt att vika ihop och förvara. Mjuka handtag gör väskan smidig att bära. Finns i olika färger. Volym nio liter.

Pris 89 kronor, hos clasohlson.com


Mysig mugg

Emaljmuggen ”Tornedalen” har Vanlife Sverige-logotypen med det gröna norrskenet tryckt på båda sidor, samt en svartmålad kant. Rymmer 3 dl. Tål maskindisk, men för att inte riskera att trycket bleks med tiden rekommenderas handdisk.

Pris 195 kronor hos vanlifesverige.se.

Låt mobilen vila

Sommar, sol och semester. Då är det kanske hög tid att låta kropp, själ och mobiltelefon få vila några dagar. Den här solstolen i miniformat är tillverkad av trä och har en bekväm bomullstextil med ett fantastiskt gradienttryck. Med måtten 10 x 11 x 9,5 cm är den som klippt och skuren för våra smarta telefoner. Finns i två olika textilvarianter. Är till 80 procent tillverkad av återvunnet material.

Pris 25 kronor, hos flyingtiger.com.

Rulla till toppen