Prylar och ännu mera prylar

Publicerad: 2023-10-26   Uppdaterad: 2023-10-25

Vi fortsätter jakten på roliga, annorlunda, fiffiga och onödiga prylar.

Cool kylbox

Smart Living COOL kompressorkylboxar finns i tre olika storlekar: 25, 30 och 50 liter. Både kvalitet och funktion ligger i det absoluta toppskiktet, med en ställbar temperatur från minus 20 till plus 20 grader.

Produkten kan vara inkopplad på 12 volt under färd, så att kylboxen laddas. När bilen/uttaget stängs av går driften över till det inbyggda batteriet.

Rekommenderat pris från 3 095 kronor, läs mer på campingvaruhuset.se.


Magisk trio

Gorgonzola

Varumärket Evviva! Granarolo lanserar nu tre härliga Gorgonzolaostar: Dolce (mild och krämig), Piccante (smakrik och intensiv) samt Mascarpone (mix av två sorter). Perfekt för oss som inte kan få nog av riktigt bra italiensk ost. Givna på nästa aperitivo och supergoda i matlagning. Förpackning om 200 g.

Rekommenderat pris 48–56 kronor, läs mer på granarolo.se.


Smart minidusch

Smart minidusch

Uppladdningsbar minidusch som är enkel att ta med. Sänk ner pumpen i exempelvis en hink, starta Smart Shower och duscha. Vattenåtgång 2,5 liter/min. Duschen har en drifttid på cirka 90 minuter med fullt upp-laddat batteri. Duschslang 1,8 meter.

Levereras komplett med pump, handtag, USB-laddare samt krok- & sugkoppshållare för duschhandtaget.

Rekommenderat pris 395 kronor, läs mer på campingvaruhuset.se.


Gammal kärlek rostar alltid

Brödrosten Ariete Vintage är en så kallad dubbelrostare där fyra skivor får plats åt gången. Skön 50-talskänsla som finns i tre stilrena kulörer: blå, beige och grön. Har sex effektlägen, defroster, upptining, snabbstopp samt löstagbar smullåda. Maxeffekt 1 600 watt. Vikt 2,2 kg.

Pris 957 kronor, hos classiccentre.se.


Te för två

Pettygrove från Bo-Camp är en elegant, robust och trendig tekanna. Tillverkad i svart rostfritt stål och trä. Utrustad med extra kraftig botten. Handtaget är fällbart och sparar utrymme vid förvaring. Rymmer 1,2 liter.

Rekommenderat pris 249 kronor, läs mer på kamafritid.se.


Skinande med sköldpadda

Välkända TurtleWax har kommit ut med två produkter som har koppling till våra campingfordon: Caravan Wash & Shine (finns som en respektive fem liter) och Caravan Sealer (500 ml). Den förstnämnda är ett högkoncentrerat rengöringsmedel som är framtaget tillsammans med ledande tillverkare av campingfordon. Sealer är i sin tur ett specialvax för husvagnar och husbilar.

Rekommenderat pris 149 kronor respektive 280 kronor, läs mer på turtlewax.se.


Besök och bocka av

Fånga Sverige

Vill du ha mer motivation att upptäcka allt fantastiskt som finns i vårt variationsrika land? Då är detta boken för dig! Fånga Sverige listar pärlorna av natur- och kulturupplevelser. Här finns bland annat de högsta vattenfallen, de vackraste tågsträckorna, de mysigaste småstäderna och det bästa från varje landskap. I boken kan du både hitta inspiration och bocka av dina upplevelser. Av Lasse Björklund. 120 sidor (häftad).

Pris 209 kronor, hos adlibris.se.


Hänger med dig

Aircon 5000, med ”split-enhet”, ger en behaglig och sval komfort i husvagnen eller husbilen. Den består av två delar som kopplas samman och hängs upp på fönstret med en speciell konsol som är justerbar för att passa de flesta fönster och fordon. Har kylkapacitet på 1 460 watt och låg ljudnivå (53 dB) med sovlägesfunktion där den endast ger ifrån sig 44 dB.

Rekommenderat pris 8 995 kronor, läs mer på campingvaruhuset.se.

Rulla till toppen