Prylar: Stiliga stolar och pepparkakskuddar

Publicerad: 2024-02-22   Uppdaterad: 2024-02-21

Vi bjuder på ett antal prylar – nyttiga och/eller roliga.

Leopard som pläd

Lite småfrusen av dig? Kanske en mysig pläd runt armar, ben och kropp vore något? Och varför inte lyxa till det lite extra med en som ser ut som en snöleopard? Pläden har mönster på framsidan medan baksidan är brun. Tillverkad av pälsimitation i polyester. Mått 150 x 120 centimeter. Endast handtvätt.

Rekommenderat pris 849 kronor, läs mer på kamafritid.se.

 

Kvartett i storpack

Stor familj och hungriga ungdomar som föredrar vegetariskt? Lösningen kan då vara att nyheten Crispy ChiQin Burger (7–8 st.) samt favoriterna Quorn Burgare (åttapack), Nuggets (30 st.) och Pytt (990 g) nu lanseras som storpack hos familjen Quorn Foods.

Rekommenderat pris 74 kronor, läs mer på quorn.se.

Pepparkakskudde

Tillhör du dem som handlar ”klapparna” i sista minuten? Vad sägs om ett paket som innehåller en trevlig pepparkakskudde till husvagnen eller husbilen? Storlek 46 x 34 centimeter.

Pris 229 kronor, hos lagerhaus.se.

Stilig stol

Brummer Aravel 3D är en modern och elegant campingstol med ryggstöd fällbart i sju lägen. Har aluminiumram med oval profil, andningsbart och vadderat 3D-tyg, ryggstöd med vadderat nackstöd och centralskarv av stål. Stolen är för-beredd för montering av fotstöd. Finns med tre olika mått.

Rekommenderat pris 1 625–1 835 kronor/styck (beroende på storlek), läs mer på kamafritid.se.

Värdefull vattendunk

Har du redan börjat planera för vintercampandet och vill du undvika frusna vattenledningar? Ha alltid en vattendunk till hands. Och varför inte en hopfällbar sådan? 20-litersdunken har genomtänkt tappfunktion och väger bara 260 g. Den är tillverkad av flexibel mjukplast (BPA) och har det kvadratiska måttet 25,4 centimeter när den är fylld.

Pris 169 kronor, hos smartasaker.se.

Ge sig i kast med överkast

Lyxigt överkast i mikrofiber med broderad Royal Camping-logo. Mikrofiber är ett material som består av polyester eller polyamider vilket gör att överkastet är hållbart och har lång livslängd. Beige kulör. Finns i två storlekar: 110 x 210 respektive 160 x 220 centimeter.

Rekommenderat pris 529–629 kronor/styck (beroende på storlek), läs mer på kamafritid.se.

Ett steg i rätt riktning

Här är hjälpsteget för dig som behöver nå biltaket smidigt och säkert. Steget sitter stadigt, tål belastning på upp till 200 kg och är speciellt utformat för att underlätta montering av tak-box eller kanske en biltvätt för hand. Den har dessutom en inbyggd glashammare för extra säkerhet. Finns som silver och svart.

Pris 375 kronor, hos smartasaker.se.

Smarriga plockbrickor

Ridderheims lanserar fyra färdiga plockbrickor, sprängfyllda med godsaker: La Familia (halkidiki-oliver, grissini, het cheddar- och Jalapeñodipp), Mix Clasico (lättrostade medelhavstomater, aioli, kabanosskorv), Hola Bonita (chilimarinerad spansk hårdost, örtmarinerad vitlök, oliver) och Tres Hermanos (triss i ölkorv). Förpackningar om 120–170 g.

Rekommenderat pris 45 kronor, läs mer på ridderheims.se.

Massor av frågegodis

I en tid då höstmörkret lägger sig över Sverige, lanserar företaget Compete Now ett tillskott i frågespelsserien 0–100. Spelet Gott & Blandat är en energikick som ger många roliga stunder tillsammans med familj och vänner. Förpackningen som är i lätt-att-ta-med-sig-format innehåller en helt ny uppsättning av frågor som passar alla åldrar och smaker.

Rekommenderat pris 319 kronor, läs mer på playmig.com.

Rulla till toppen