Prylar – larmpaket och stöd för husvagnen

Publicerad: 2024-04-17   Uppdaterad: 2024-04-15

I denna månad bjuder vi på svensk dryck, smart larmlösning, goda energikakor och vinkork för den riktiga husvagnsentusiasten.

Kom i nivå

Milenco Stacka Level är ett system bestående av en serie stödkomponenter till husvagnens hjul, stödben och stödhjul. De kan kombineras med varandra eller användas var för sig. Stacka Level 9 är ett set framtaget för boggievagnar som innehåller nio nivåklossar, två ”Tyre-Savers” och förvaringsväska. Vikt 11 kg.

Rekommenderat pris 1 395 kronor, läs mer på kamafritid.se

Prioritetsomkopplare

NDS Priority Switch är en smart enhet som automatiskt gör växlingen från inverter till nät och vice versa. Systemet väljer den mest effektiva källan med 230V-spänning när två strömkällor finns tillgängliga i systemet: nätström och en inverter ansluten till batteriet. Den har två utgångar. Storlek 145 x 133 x 55 mm. Maxspänning ut 13A. Max inverter 3000W.

Rekommenderat pris 1 755 kronor, läs mer på kamafritid.se


Tradition möter framtiden

Mustly sparkling cold press

MUSTLY® Sparkling Coldpress är ett svenskt dryckeshantverk från Kullabygdens Musteri. Innehåller 55 procent must, kolsyrat vatten och smaker som är naturens egna. Finns i fyra smaker: Green Apple, Lemon–Rose–Bergamot, Mango–Passion–Orange och Black Currant–Blueberry. Inget socker, sötnings- och konserveringsmedel. 33 cl.

Rekommenderat pris 16 kronor, läs mer på mustly.se.


Paketlösning

Sensor Alarm har en modern och smart larmlösning som skyddar campingfordonet mot inbrott, brand, gas, strömavbrott och kraftiga temperaturförändringar. I en app ingår även tjänsterna personlarm och digital grannsamverkan. Enkel installation, du gör det själv på 15 minuter. Larmet är ständigt uppkopplat mot 4G-nätet och fungerar i hela Europa. Paketet som rekommenderas av Caravan Club innehåller huvudenhet med inbyggd siren, rök-, rörelse- och gasdetektor (230V samt batteri), monteringssats med dubbelhäftande tejp och larmdekaler.

Rek-pris 5 495 kronor, läs mer på kamafritid.se

Schyst och justerbar

Smart insatslåda med justerbara avdelare. Anpassar sig efter dina skrivbords- och kökslådor och alla deras redskap – oavsett om de bjuder på oregelbundna former eller långa skaft. Den halkfria baksidan gör att lådan förblir stabil och på plats. Bredd 25–45,9 cm, längd 41,5 cm, höjd 6,35 cm.

Pris 395 kronor, hos smartasaker.se.


Bara bra bars

Minns ni tiden då alla energibars mer eller mindre smakade bark? Annat är det nu. Varumärket Chimpanzee finns i en mängd olika, smarriga smaksättningar och de ger extra, behövlig energi under exempelvis en skogspromenad. De allra flesta är både veganska och glutenfria. Vikt 55 g.

Pris 30 kronor/styck, hos cykelcity.se.


Nästan 100 procent

I ur och skur finns de alltid nära oss, och vissa släpper dem aldrig. Våra kära mobiltelefoner bär dock på en mängd smuts och bakterier, kopplat till på hur ofta vi tar i dem. UV-rengöringen från Simplehuman dödar 99,9 procent av alla bakterier på 30 sekunder. Har automatisk funktion och touchfri användning. Är av borstat, rostfritt stål och passar mobiltelefoner upp till 165,8 x 84,5 x 13,0 mm.

Pris 2 999 kronor, hos smartasaker.se.

Festlig flaskförslutare

Lådvin i all ära, men visst är det betydligt trevligare med en vinflaska? Och ännu mysigare blir det med denna flaskförslutare. Fungerar perfekt både hemma och på campingplatsen. Husvagnen är tillverkad i keramik. Säljes som tvåpack.
Pris 138 kronor, hos classiccentre.se.


Hopvikbar husvagnsflaska

Kul ge-bort-present till husvagnsvänner. Hopvikbar vattenflaska med husvagnstema. Tillverkad i silikon. Sugrör medföljer. Höjd 27 centimeter. Rymmer sex deciliter.

Pris 187 kronor, hos classiccentre.se.

Rulla till toppen