Budgetvänlig familjesemester

Publicerad: 2024-06-04   Uppdaterad: 2024-06-06

Med hög inflation och höjda räntor kan en utlandssemester med familjen kännas långt borta. Nu väljer Stena Line att gå resenärerna och deras ansträngda plånböcker till mötes med ett nytt erbjudande där barn reser gratis.

Sommaren pågår som bäst och många svenskar drömmer om en semester utomlands. Med färjerederiet Stena Line kan familjer resa enkelt och smidigt med bil och all packning mellan Göteborg och Fredrikshamn samt Halmstad och Grenå i Danmark. Och att ta med sig bilen under semestern är praktiskt för de resenärer som önskar frihet att utforska sitt semestermål på egen hand.

Stena Line vill nu göra det ännu enklare och mer prisvärt att resa utomlands med hela familjen. Därför lanseras kampanjen ”Barn reser gratis” för bilburna resenärer, där barn under 15 år reser helt kostnadsfritt på alla avgångar mellan Göteborg-Fredrikshamn samt Halmstad-Grenå, under hela sommaren (se fotnot).

– Att ta med sig hela familjen på semester behöver inte kosta en förmögenhet och vi vill göra det möjligt för alla våra kunder att få en utlandssemester i sommar. Med oss ska hela familjen kunna resa till Danmark enkelt och smidigt och till ett rimligt pris, säger Ulf Staaff, Travel Commercial Manager på Stena Line.

Fotnot: Se stenaline.se för erbjudandet, tider, priser, utbud med mera.

Rulla till toppen