Prylar: Vindskydd och lufttält

Publicerad: 2024-06-20   Uppdaterad: 2024-06-19

Massor med prylar: Fiffiga, smarta, roliga, nyttiga... ja, allt mellan himmel och jord.

Lufttält för husvagnar

Vega Air är ett lufttält som är anpassat för husbilar. Produkten är försedd med två kederlister (Ø 5 och 7 mm) som passar såväl Fiamma, Thule som Dometic. Ett bra val för de som reser mycket och där tältet ska sättas upp och tas ner kvickt. Tillverkad av HydroTech® med bomullskänsla. Finns i två längder (330 och 375 centimeter) samt i två höjder (235–255 och 255–285 centimeter). Levereras med pump och väska.

Rekommenderat pris från 17 980 kronor, läs mer på kamafritid.se


Du får vara fyrkantig

Den klassiska Skogaholmslimpan har fått en kompis i Skogaholmsrutan. Kort sagt handlar det om samma goda smak fast i ett annat format och som även fungerar utmärkt som rostbröd. Är bakat på vete, siktat rågmjöl och sirap. Finns i välsorterade livsmedelsbutiker.
Rekommenderat pris 31 kronor, läs mer på skogaholm.se

Perfekta pommes

Omnia lanserar nu en perforerad ugnsplåt. Med den fixar du perfekta pommes frites i ditt campingfordon. Denna produkt är en portabel ugn utan egen värmekälla. Placera den bara på spisen när det är dags att baka, laga eller värma mat. Rekommenderat pris 295 kronor, läs mer på omniasweden.com


Uppblåsbart vindskydd

Air Narvi från Westfield är ett praktiskt, uppblåsbart vindskydd med tre fönster. Grundmodellen är 300 x 130 centimeter. Det finns även extradelar (150 x 130 centimeter per modul) som kan adderas för önskad längd. Stilren design samt tillverkad av materialet Hydradore Ripstop. Vikt 6 kg.

Rekommenderat pris 3 395 kronor, läs mer på kamafritid.se


Lätt och bekväm

Noblesse är en lätt och bekväm campingstol som är konstruerad med både hög rygg och skön stoppning i rygg-stödet. Kombinationen av nya material, avancerade egenskaper och beprövade tillverkningsmetoder, gör stolen riktigt bekväm.

Rekommenderat pris 1 995 kronor, läs mer på kamafritid.se

Som gjord för myskvällar

En myskväll med en ostbricka sitter aldrig fel. Och att lägga upp ostbitarna tillsammans med några smarriga tilltugg är så att säga pricken över i:et. Detta gör du allra helst på en Royal Camping-bräda som har måtten 38 x 20 x 1 cm (längd/bredd/höjd). Logo-typen är inbränd och vikten är bara 0,1 kg.

Pris 221 kronor, hos campingvaruhuset.se


Smögen i år

Grytlapp (22 x 22 centimeter) som är tillverkad av hundra procent bomull med campingmotiv på den ena sidan och Royal Campings logo på den andra. På samma tema finns även en rund bricka (38 centimeter), en rektangulär bricka (27 x 20 centimeter) samt 4-pack med glasunderlägg.

Priser från 99 kronor, hos campingvaruhuset.se.


Wrap your food around me

Santa Maria fortsätter att leverera nyheter, denna gång Tortilla Oat Wraps. En smakupplevelse och ett riktigt bra val då den är rik på fibrer samt är baserad på havre. Produkten är bakad utan gluten (men kan dock innehålla spår av det). Passar perfekt till fredagstacon, trendiga lyxtacos eller wraps. Vikt 240 g.

Rekommenderat pris 35 kronor, läs mer på santamariaworld.com

C’est la Brie

Vad som sägs om en klassisk dessertost, fast nu utan kanter? Kavli har tagit fram en tubförpackning med krämig mjukost som innehåller 34 procent Brie, 33 procent mild Edamer och som har 19-procentig fetthalt. Samma företag har även lanserat en spännande ”cheddartub”. 250 g.

Cirkapris 45 kronor i välsorterade livsmedelsbutiker, läs mer på kavli.se

Rulla till toppen