Entusiasm på Elmia

Publicerad: 2010-09-08   Uppdaterad: 2023-04-18

Nu har Elmia för 29:e året slagit upp portarna för den årliga Husbil Husvagn. I år är det 143 utställare som på 28 880 kvadratmeter ställer ut närmare 500 vagnar och husbilar, tält, tillbehör och allt som hör campinglivet till. Kabe stal som vanligt showen på pressdagen och visade upp en prototyp till en helintegrerad...

Nu har Elmia för 29:e året slagit upp portarna för den årliga Husbil Husvagn. I år är det 143 utställare som på 28 880 kvadratmeter ställer ut närmare 500 vagnar och husbilar, tält, tillbehör och allt som hör campinglivet till.

Kabe stal som vanligt showen på pressdagen och visade upp en prototyp till en helintegrerad husbil. Detär en 7.5 meter lång bil med fullvärdiga vinteregenskaper, fyra bäddar och en prislapp på 1,4miljoner kronor.

Entusiasm på Elmia

Entusiasmen inför framtiden var stor bland talarna på presskonferensen. Sverige är det land i Europa där husbilsförsäljningen ökar mest och snart tror man att även husvagnsregistreringarna ligger på plus.

Peter Hansen-Tydén, Peter Jansson, Jörgen Nyström och Bo Griwell informerade om trender och de senaste prognoserna som ”talar om lyx, lyx och åter lyx”.

Fler nyheter från Elmia kommer – titta in på Campingglädje varje dag!