Ny verkstad för husbilar och husvagnar

Publicerad: 2012-08-07   Uppdaterad: 2012-08-08

Caravan & Trailerservice i Upplands Väsby är en nyöppnad serviceverkstad för husvagnar, husbilar och alla sorters släpvagnar. Magnus Kihlskog och Stefan Öhlin som tidigare jobbade på Caravanhallen i Upplands Väsby satsar nu tillsammans på en egen verkstad i lokaler stora nog för att man samtidigt skall kunna jobba med minst tre fordon. I lokalerna finns...

Caravan & Trailerservice i Upplands Väsby är en nyöppnad serviceverkstad för husvagnar, husbilar och alla sorters släpvagnar.

Magnus Kihlskog och Stefan Öhlin som tidigare jobbade på Caravanhallen i Upplands Väsby satsar nu tillsammans på en egen verkstad i lokaler stora nog för att man samtidigt skall kunna jobba med minst tre fordon. I lokalerna finns också däckavdelning liksom lyft för jobb på bilarnas och vagnarnas chassin och underreden.
– Det är riktigt skönt med rejält svängrum runt vagnarna och bilarna, säger Magnus Kihlskog till Husvagn & Camping.
– Vagnarna och husbilarna är numera så stora att de flesta verkstäder i dag egentligen är för små. Här kan vi ta in även de största husvagnarna och ändå stänga dörrarna, tillägger Stefan Öhlin med ett skratt.
Information om öppettider och annat finns på firmans hemsida www.ctservice.se

Rulla till toppen