Pite Havsbad – Årets Camping 2013

Publicerad: 2013-09-06   Uppdaterad: 2023-04-18

I april i år utlyste Husvagn & Camping en tävling där alla läsare och besökare här på hemsidan inbjöds att rösta fram årets bästa camping bland alla de platser som finns presenterade på Campingkatalogen.se. När alla röster och poäng har räknats är det Pite Havsbad som fått högst medelpoäng bland de campingar som fått flest...

I april i år utlyste Husvagn & Camping en tävling där alla läsare och besökare här på hemsidan inbjöds att rösta fram årets bästa camping bland alla de platser som finns presenterade på Campingkatalogen.se. När alla röster och poäng har räknats är det Pite Havsbad som fått högst medelpoäng bland de campingar som fått flest röster.

 

Pite Havsbad - Årets Camping 2013

– Ett sånt här pris sporrar oss självklart till att bli ännu bättre – vi har många tankar och idéer på hur vi ska kunna göra varje campingsäsong ännu bättre än den föregående. Det här året har vi bland annat byggt nya servicehus, renoverat, satt in hundduschar och familjeduschar samt satsat på hälsa för våra gäster. Det bidrog till att vi blev en 5-stjärnig camping i år. Med den här utmärkelsen i ryggen tar vi nya krafttag och ser vad vi kan hitta på till nästa säsong!
Anna-Lena Risberg, driftchef, Pite Havsbad

 

Pite Havsbad - Årets Camping 2013

Besökarnas kommentarer:
Bra utbud av underhållning – extra plus för Havsbadskyrkan med digert program.”
”Helt otroligt fin camping. Finns allt en familj kan njuta av.”
”Kanonställe med bra service och god kvalitet på mat och underhållning.”
”Det norrländska lugnet!!”
”En underbar camping som har allt!!”
”Bästa campingen i hela Sverige!”
”En bra och fin camping som passar familjer med såväl småbarn som tonåringar, finns en massa saker att göra där, bra service och trevligt bemötande av personal, vakter och andra campare.”
”Kanonställe! Roliga aktiviteter, varmt badvatten, mycket sol! ”
”Helt underbar och avkopplande campingplats med kanontrevlig personal, underbar service och aktiviteter för alla åldrar. Helt klart Norrbottens riviera”
”Världens bästa Camping! Finns allt för både barnfamiljeliv och vuxenliv. Helt fantastisk strand och roliga pubkvällar. Inget går upp mot Pite! ”
Läs fler kommentarer här

Vinnarna bland de som röstade på Årets Camping 2013

Mer om Årets Camping 2013 kan du läsa i Husvagn & Camping nr 10/2013, som kommer i butik den 24 september.

Rulla till toppen