Ställplats öppnar vid Skuleberget

Publicerad: 2016-10-28   Uppdaterad: 2023-04-18

I anslutning till Skule Naturscen i Veåsand utanför Örnsköldsvik byggs just nu en ny ställplats. – Det blir ganska enkelt och vi kommer att ordna med grillplats och en liten servicebyggnad, säger Michelle Forss-Lindblom på Verkställande byrån som driver scenen och den blivande ställplatsen. Ställplatsen Veåsand ligger precis vid havet och Skulbergets naturreservat och gästerna...

I anslutning till Skule Naturscen i Veåsand utanför Örnsköldsvik byggs just nu en ny ställplats.

– Det blir ganska enkelt och vi kommer att ordna med grillplats och en liten servicebyggnad, säger Michelle Forss-Lindblom på Verkställande byrån som driver scenen och den blivande ställplatsen.
Ställplatsen Veåsand ligger precis vid havet och Skulbergets naturreservat och gästerna kommer att ha tillgång till både badstrand och brygga. Det kommer att finnas mellan 40-50 platser med el samt en mindre servicebyggnad med toaletter. Både husbilar och husvagnar är välkomna, men det är mest anpassat för husbilar.
– Det är lite trångt här och dåligt med svängrum, så har man en större husvagn kan det vara svårt att få plats, säger Michelle Forss-Lindblom.

Ställplats öppnar vid Skuleberget
Förhoppningen är att man ska kunna öppna till våren 2017 och sedan hålla öppet året om.

Missa inte att gilla Campingkatalogen på Facebook!

 

Rulla till toppen