Svenska superkändisar till Caravan Stockholm

Publicerad: 2016-11-15   Uppdaterad: 2023-04-18

I februari är det dags för Caravan Stockholm på Kistmässan. Här bjuds på såväl nya fordon och tillbehör som underhållning av välkända svenska artister. Husvagnsä och husbilsmässan Caravan Stockholm räknas som mellansveriges största mässa för fritidsfordon och lockar varje år cirka 10 000 besökare under fyra dagar. En återkommande tradition har varit olika aristuppträdanden på...

I februari är det dags för Caravan Stockholm på Kistmässan. Här bjuds på såväl nya fordon och tillbehör som underhållning av välkända svenska artister.

Husvagnsä och husbilsmässan Caravan Stockholm räknas som mellansveriges största mässa för fritidsfordon och lockar varje år cirka 10 000 besökare under fyra dagar. En återkommande tradition har varit olika aristuppträdanden på mässans scen. Vi har bland annat sett Lennie Norman, Lill Babs och Nanne Grönwall. Till nästa år har mässarrangörerna bjudit in de inte helt okända artisterna David Batra och Pernilla Wahlgren, som uppträder den 17 respektive 18 februari.

Förutom att titta in i nya modeller av husbilar och husvagnar kan besökarna hitta olika tillbehör, ta del av föreläsningar, tävlingar, husbilsskola och andra aktiviteter. Dessutom kommr Husvagn & Camping finnas på plats för att träffa nya och gamla läsare.

Caravan Stockholm pågår den 16-19 februari 2017.

Svenska superkändisar till Caravan Stockholm
Bäddat för humor på Caravan Stockholm. Foto: Robert Eldrim
Rulla till toppen