Nytt flaggskepp från Bürstner

Publicerad: 2020-08-24   Uppdaterad: 2020-08-23

Närapå först ut med lansering av 2021 års modeller är Bürstner när de nu visar upp duon flaggskepp ur Elegance-serien.

Det rör långbäddsmodellen 910 G och 920 G med queenbed. Två helintegrerade husbilar med ett innovativt dubbelgolvskoncept och allmän lyxkänsla från A till Ö. Dubbelgolvet är genomgående och har en lasthöjd på 26 centimeter. En ny konstruktion är INDUS-toaletten som har ett resurssparande system med återanvändning av gråvatten vilket gör den självförsörjande upp till en vecka för två personer.

Vidare är lasttröskeln till gasolkofferten borta, vilket gör att man enkelt kan lasta i och ur flaskorna. Chassit är ett SLC medan drivlinan som kommer från Mercedes gör bilen framhjulsdriven.   

Interiört hittar vi bland annat praktiska detaljer som skoskåp, apoteksskåp med flaskförvaring och optimerad tv-förvaring upp till 32-tumsmodell. Förvaring för kaffemaskin, spis med induktionshäll och designad vattenkran finns också. 

Utöver de två olika fasta sängalternativen har duon även elektrisk nedsänkbar taksäng. Långbäddsmodellen är för övrigt utrustad med en V-formad madrass och en bekväm serveringsbricka. Fyra olika textilval samt sex tillvalspaket står till förfogande.

Rulla till toppen